Sayfa 455/985 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Rekabet Kurumu'na Nisan 16'da başvuruldu. Rekabet Kurulu 45 gün içinde karar verecek. Erken karar çıkarma olasılığı Mayıs 11'de yapılacak Genel Kurula bağlı olarak çok küçük bir ihtimal var. Ancak satılan şirket sayılarının çokluğu nedeniyle incelemeler uzun süreceğinden Mayıs sonuna doğru Rekabet Kurulu kararı açıklanır. Sonrada 1.46-47 civarı muhtemel çağrı fiyatı gelir. Yani rezillik çekip 2 ay civarı sürüneceğiz bu fiyatlarda; nacizane fikrim budur. Ytd.
    Rehabet kurulunun son kararlarına bakarsaniz 1 ay civarında karar aldığını goreceksiniz. Inşallah yine öyle olur.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bugünün takasinı paylaşabilecek babayiğit var mi

3.  Alıntı Originally Posted by akwater Yazıyı Oku
    bugünün takasinı paylaşabilecek babayiğit var mi
    http://share.matriksdata.com/share.a...05032305291932

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Rehabet kurulunun son kararlarına bakarsaniz 1 ay civarında karar aldığını goreceksiniz. Inşallah yine öyle olur.

Hisse devri islemleri icin Dogan Holding"in 11 Mayis"taki toplantida karar alinmasini istemeleri sebebiyle erken aciklanabilir..

***DOHOL*** DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim) Nisan 17

5 - İşbu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı tarihi itibarı ile Rekabet Kurumu izni henüz belirsiz ise veya Rekabet Kurumu tarafından koşula bağlı ya da kısmi izin verilir ise görüşülüp karara bağlanmak üzere "Hisse Satış ve Devir İşlemlerinin" Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında Rekabet Kurumu'nun onay verdiği şekliyle gerçekleştirilmesi veya Rekabet Kurumu'nun onay vermemesi durumunda "Hisse Satış ve Devir İşlemleri"nin gerçekleştirilmemesi hususlarında, Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesinin ayrı ayrı Genel Kurul'un onayına sunulması, İlgili Gündem maddesi'nin tam metni KAP karakter sınırlaması nedeniyle ekte pdf olarak yer almaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Hisse devri islemleri icin Dogan Holding"in 11 Mayis"taki toplantida karar alinmasini istemeleri sebebiyle erken aciklanabilir..

***DOHOL*** DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim) Nisan 17

5 - İşbu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı tarihi itibarı ile Rekabet Kurumu izni henüz belirsiz ise veya Rekabet Kurumu tarafından koşula bağlı ya da kısmi izin verilir ise görüşülüp karara bağlanmak üzere "Hisse Satış ve Devir İşlemlerinin" Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında Rekabet Kurumu'nun onay verdiği şekliyle gerçekleştirilmesi veya Rekabet Kurumu'nun onay vermemesi durumunda "Hisse Satış ve Devir İşlemleri"nin gerçekleştirilmemesi hususlarında, Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesinin ayrı ayrı Genel Kurul'un onayına sunulması, İlgili Gündem maddesi'nin tam metni KAP karakter sınırlaması nedeniyle ekte pdf olarak yer almaktadır.
    Ben aslında dgzte de bekliyorum. Ama şuan için ikisi arasında cok fark yok. Orada bu konu hiç bilinmiyor.
    Cümle biraz uzun olduğu için net anlam çıkaramadım. Tam olarak ne demek iştenmiş. R. Kurumu karari olmadan pay devri yapılamaz benim bildiğim.

6. Guncel Cagri Fiyati

0.3615*4,215= 1.52 TL dir.

Daha once yazdigimiz 1.46, 1.47 ler dolar endeksinin yukselmesiyle tarih oldu. Ortalamayi cagri fiyati altinda tutsunlar farketmez.
    Son düzenleme : Iron-i; 04-05-2018 saat: 00:24.

Sayfa 455/985 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •