Sayfa 455/505 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by orka Yazıyı Oku
    ardyz dururken yanlış yazılım şirketi almışım. ytd.
    Ard nin en büyük artısı imtiyazlı hisse yok,ben kafein in de kötü şirket olduğunu düşünmüyorum iyi bir gelecek vaad ediyor, yeterki iyi niyetli olsunlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu da iyi şirkette maalesef Cem abinin kafası başka işlere de iyi çalışıyor.
    o zaman düzeltiyorum yanlış adamın hissesini almışım

3.  Alıntı Originally Posted by orka Yazıyı Oku
    o zaman düzeltiyorum yanlış adamın hissesini almışım
    İyi olacak merak etmeyin mesela robotların algoritma normalde 18,06 filan verdikten sonra mümkün değil 18,25 filan geri almaz, bence bugün olay değişti ancak yinede kafein bu dikkatli olmak lazım özellikle giderken atlayanlar.

4.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    İyi olacak merak etmeyin mesela robotların algoritma normalde 18,06 filan verdikten sonra mümkün değil 18,25 filan geri almaz, bence bugün olay değişti ancak yinede kafein bu dikkatli olmak lazım özellikle giderken atlayanlar.
    teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Bakın ben sözümde durdum 18,37 18,39 1035 lotlar benim hadi sıra sizde... Bakalım yapay zekamı İzmir'li zekası mı, akşama 17,95 geri teslim etmezsiniz inşallah...
    Vay arkadaş akıllanmaz bunlar illa 17,95 geri vericem diyor yine o sorun değilde ben size kaça veririm geri orası asıl mesele?!?

6. Demekki neymiş normal insanda yapay zekayı çözüp her gün en yukarıdan satıp en düşüşten geri alabilirmiş,sizlere tavsiye yazılımı yenileyin acilen...

7.  Alıntı Originally Posted by orka Yazıyı Oku
    teşekkür ederim.
    Bir şey değil, sadece kişisel düşüncelerim olarak kabul edin, kimseyi etkilemek istemem,ilginç bir şirket ve hisse her şeye gebe.

8.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Ard nin en büyük artısı imtiyazlı hisse yok,ben kafein in de kötü şirket olduğunu düşünmüyorum iyi bir gelecek vaad ediyor, yeterki iyi niyetli olsunlar.
    iyi niyeti anlamak zor. ama amerikada mesela okuyoruz kitaplarda, satınalmalardan kaynaklı bilanço taklaları atılıyor. hertürlü bilanço fenalıkları içinde yeni şirket satınalmaları ile ilgili olanları var. akla ilk bu geliyor çok fazla şirket satınalıyor. ha kötü mü? bilançoları olduğundan güzel gösterdiği aylarda hisse fiyatı yükselir. peki ya sonra? işte o düşüşe yakalanmamak lazım. iyi niyetli olan bu tip bilançoya ayar çekme işlerine girmez. bu tip ayar çekmelerde yasal olmayan birşey yok. o da ayrı.

Sayfa 455/505 İlkİlk ... 355405445453454455456457465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •