Sayfa 455/1030 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hz isa gökten inerse sende 5.50 tan alirsin kalp doktoru.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Hz isa gökten inerse sende 5.50 tan alirsin
    Gökten inecek diyorlar din alimleri

5.90 dan cok alici var.bekliyor

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Gökten inecek diyorlar din alimleri
    Daktır
    Dolar 5.5 olsun faizler 15 e dussun herkes razi olur. Mb sence bu riski goze alir mi? Bunu dusunmuyormudur

5.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Daha bugün görüştüm 23 dedi, para da başka yerdeydi üstelik, fazlasını vermedi, artarsa haber veririm dedi kaldı öyle. TEB Odea HSBC buralardan devam ediyor gecelikler. Daha iyi veren bulsam kaydıracağım.
    Seker 25,25 gecelik

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Komiklik mi yapılıyor cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Mevduatı 6 aylık 1 yıllık bağlamak ! Stopaj oranı yükselecek miş faiz oranları düşecekmiş falan. Hala geçmiş yıllarda Tl mevduatların sömürülmesinin vermiş olduğu psikolojiden kurtulamıyorlar galiba. Forumdaşlar silkinin bu ezilmişlik psikolojisinden, Türkiye artık geçmiş 16 yılın Türkiyesi değil ,hele son 5-6 yılın heeeç ! değil. Ben Dolarcıyım aslında Tl faizler düşsün işime gelir ama bunu yapacak kadar angut olacaklarını sanmıyorum ,yaparlarsa Doların nerelere gideceğini ve ülkede ayakta firma kalmayacağını onlarda çok iyi anladı . Doların çıkışından HERKESE NE....

Kesin konuşmalar bu konularda yersiz oluyor ülkede koalisyon gibi sıkıntılar olsa haklısınız bu konjonktrel sorun aşılarak doların 4 lü rakamlara gelmeside elbette olabilesidir. Yeterki belli dönemlerde yağılan asansörlerde kimler dipten binip tepelerde indbilmiştir.

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Komiklik mi yapılıyor cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Mevduatı 6 aylık 1 yıllık bağlamak ! Stopaj oranı yükselecek miş faiz oranları düşecekmiş falan. Hala geçmiş yıllarda Tl mevduatların sömürülmesinin vermiş olduğu psikolojiden kurtulamıyorlar galiba. Forumdaşlar silkinin bu ezilmişlik psikolojisinden, Türkiye artık geçmiş 16 yılın Türkiyesi değil ,hele son 5-6 yılın heeeç ! değil. Ben Dolarcıyım aslında Tl faizler düşsün işime gelir ama bunu yapacak kadar angut olacaklarını sanmıyorum ,yaparlarsa Doların nerelere gideceğini ve ülkede ayakta firma kalmayacağını onlarda çok iyi anladı . Doların çıkışından HERKESE NE....
    Yillardir bu başlıkta yazan birinin burdan uzun baglatma cabasini da anlamak mumkun degil. 1-2 gun düşebilir. ekimin ilk haftasi cikis baslar mb nin Koydugu enflasyon hedefine bir bakin ya nereye kadar gidecek en iyi onlar biliyor hala tutturmuslar dusecekde dusecek millete 6 aylik baglatacaklar zorla.

Sayfa 455/1030 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •