Hz isa gökten inerse sende 5.50 tan alirsinkalp doktoru.
Hz isa gökten inerse sende 5.50 tan alirsinkalp doktoru.
5.90 dan cok alici var.bekliyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seker 25,25 gecelik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komiklik mi yapılıyor cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Mevduatı 6 aylık 1 yıllık bağlamak ! Stopaj oranı yükselecek miş faiz oranları düşecekmiş falan. Hala geçmiş yıllarda Tl mevduatların sömürülmesinin vermiş olduğu psikolojiden kurtulamıyorlar galiba. Forumdaşlar silkinin bu ezilmişlik psikolojisinden, Türkiye artık geçmiş 16 yılın Türkiyesi değil ,hele son 5-6 yılın heeeç ! değil. Ben Dolarcıyım aslında Tl faizler düşsün işime gelir ama bunu yapacak kadar angut olacaklarını sanmıyorum ,yaparlarsa Doların nerelere gideceğini ve ülkede ayakta firma kalmayacağını onlarda çok iyi anladı . Doların çıkışından HERKESE NE....
Kesin konuşmalar bu konularda yersiz oluyor ülkede koalisyon gibi sıkıntılar olsa haklısınız bu konjonktrel sorun aşılarak doların 4 lü rakamlara gelmeside elbette olabilesidir. Yeterki belli dönemlerde yağılan asansörlerde kimler dipten binip tepelerde indbilmiştir.
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Yillardir bu başlıkta yazan birinin burdan uzun baglatma cabasini da anlamak mumkun degil. 1-2 gun düşebilir. ekimin ilk haftasi cikis baslar mb nin Koydugu enflasyon hedefine bir bakin ya nereye kadar gidecek en iyi onlar biliyor hala tutturmuslar dusecekde dusecek millete 6 aylik baglatacaklar zorla.
Yer İmleri