Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Fed, 3. Faız ındırımının ardından faız ındırımlerıne ara ısaretı verdı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*fed açıklamadaki ifadlerini değiştirdi, gelecek verileri izlemeye devam edeceği ifadesini tekrarladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*fed/powell: Fed varlık balonları görmüyor

*fed/powell: Fed hali hazırda büyük finansal dengesizlikler görmüyor

*fed/powell: Işletme yatırımları ve imalatta küresel bir toparlanma görmeliyiz, faiz oranları işletme yatırımlarındaki ana faktör değil

*fed/powell: Likidite akışına yardım edecek tedbirleri değerlendirmeye devam ediyoruz

*fed/powell: Hazine kağıdı alımları, repo operasyonları en azından ocak ayının sonuna kadar devam edecek

*fed/powell: Psimetrik yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmak için yollar düşünmeye devam ediyoruz

*fed/powell: Para politikası çerçevemiz için gözden geçirme gelecek yılın ortasına kadar devam edecek

*fed/powell: Enflasyon bekleyişleri bizim para politikası çerçevemizin merkezinde

*fed/powell: Görünüm fed beklentileriyle tutarlı olmaya devam ettiğin sürece cari para politikası uygun olmayı sürdürecek

*fed/powell: Fed şu an için faizleri artırmayı düşünmüyor

*fed/powell: Fed, ekonominin bu yıl ters rüzgarlara dayanmakta olduğunu görüyor

*fed/powell: Rezervleri artırmak uzun vadeli menkul kıymet arz ve talebini etkilememeli

*fed/powell: Rezervleri artırmak uzun vadeli menkul kıymet arz ve talebini etkilememeli

*fed/powell: Maksimum istihdam ve fiyat istikararı görevlerimiz çerçevesinde faizleri indirdik

*fed/powell: En önemli şey rezervleri 1,5 trilyon dolara çıkarmak

*fed/powell: Fed enflasyon bekleyişlerini yüzde 2 hedefi ile tutarlı seviyede çıpalamaya güçlü şekilde bağlı

8. Sadece bugün için geçerli Yemek sepeti

Opsiyon 1
    40 TL harca 12 TL Öde

40 TL harcamaya
    28TL MaxiPuan(Maximum mobilden sipariş verilmelidir)

B]Opsiyon 2 [/B]
    75 TL harcamaya 25 TL Öde

75 TL joker yapın 45 ödeyin 20 puan gelecek maliyet 25 TL(siteden sipariş)

https://www.maximum.com.tr/TR/kampan...n=MzM2MQ==-ISB
    https://www.maximum.com.tr/TR/kampan...n=MzI4OA==-ISB

Alışveriş önceki kampanyaya katılmayı unutmayın afiyet olsun

Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •