şükür bu günleride gördük alt pazarda yazıyoruz ..bakalım daha neler göreceğiz gelsin artık bedelsiz çok bekletmesin.....
Eşitlemek için bir sebep var mı?
Mzhld 120 milyon alacaklı, eplas 120 milyon borçlu
Mzhld. %39 halka açık, eplas %53
Mzhld 10 milyon sermaye, eplas 20 milyon
Ayrıca ben de 3 hisse de var yanlış anlaşılmasın.
Eplas, mzhld, EGYO
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum. Yok. Ancak o veriler bundan öncede yaklaşık aynıydı. Tahacı ne yapıp edip eşitliyordu. O zaman da sebep ne diye sormuşsunuzdur muhakkak. Niye eşitliyor diye.İkinci cümlemi de yorumlarmısınız. Zira bu eşitleme hadisesine değil onu kullanarak istediği ne? O önemli. Hiç hisseniz olmasa da yorumunuz değerli. Her türlüsünden fayda sağlanır olumlu/olumsuz olsa da katılsam/katılmasam da.
Saygılar
İlk bakışta gördüğüm mzhld + da, eplas - de, mzhld satıp eplas alayım fikri vermeye çalışıyor.
İkinci gördüğüm ise, (bizim bilmediğimiz gelecek planlarına göre) mzhld'in her lotu sanki çok kıymetli...
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altina imzami atarim solediklerinizin...
Eklemek gerekirse...
Kemal zorlunun elinde mzhld hissesi eplasa gore daha fazla...nerden biliorum...biliorum iste...o adamin elinde mzhld hissesi fazlaysa zaten guzel bir indikator...
Ayrica mzhld yatirimcisinin elindeki lotlar cok fazla, ky cok az burda...zaten twiterdaki kzlenmelerden de anlasiliyor, eplasa olan ilgi cok daha fazla mazhara gore ..
bende de ikisinden de var ama yogunluk mzhld de...sinirli sayida olmasi ilgimi daha cok cekior...
ay sonu genel kurulda bedelsiz kesin ve ana pazara temmuz da cikariz allahin izniyle...temmuz erken derseniz bir sonrakine...ama ana pazar kesin...
Sn. Dünyalı aynen katılıyorum.
Kısa sürede anlayacağız. Takasları iyi analiz edebilen ortaklar ilerleyen günlerde bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim.
Yer İmleri