Sayfa 455/2289 İlkİlk ... 3554054454534544554564574655055559551455 ... SonSon
Arama sonucu : 18310 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Haber Report
    @HaberReport
    #SONDAKİKA Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servis, yaklaşık 50 kişilik bir grubun basması sonucu çalışamaz hale geldi, can güvenliği olmayan doktorlar hizmetten çekildi.
    Teyit edilmiş değil. Bazı haber siteleri ortalığı velveleye vermek için kurulmuş.
    @erefefik

2. Şahan Gökbakar
    @sgokbakar
    ·
    10s
    Istanbul'da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma "İmamoğlu yine tatildeymiş meselaa." deyip kahakaha attım.O da "evet abi, tatilde"dedi. "Yok artık" dedim. "gerçekten abi"dedi. "lan saçmalama vallaha mı?"dedim."Vallaha" dedi. Komedi filminde olur bu...🤣🤣Sinir bozucu yaa!
    Komedi filminde de olmaz amk...Aşırı yağış olacağı 1 hafta önceden belli.
    @erefefik

3. İlhami Işık
    @dunya20101
    ·
    9d
    Eğer tatil yapmadan yaşayamam diyorsanız
    Size önerim Tur rehberi olun
    @erefefik

4. Kongar 🇷🇺
    @ultrarrow
    ·
    54d
    Hayatımda en katlanamadığım şey Putin’e haksız edilen hakaretler. Küreselcilerin oyununu bozan, insanları özgürlüğüne kavuşturmaya çalışan, iyilik için canını hiçe sayan belkide tek insana alçakça hakaret edilmesini hiç kaldıramıyorum!
    @erefefik

5. Prof. Dr. Gülümser Heper
    @Gulumser_Heper
    ·
    12s
    Arkadaşlar,
    Bir şey söylediğimde eğitimliler dahil beni komplo teorisyenliği ile suçluyorlar. Yemediğim hakaret küfür kalmadı. İnanın çok aşağılandım.
    Bir kampanya var ve yan etki takip sistemi dahi kurulmamış.
    Neyi neyle kıyaslayacaksınız bu sistemde!
    Tıp doğru istatistiktir.
    @erefefik

6. Financial Times:

"NATO, Türkiye'nin üyeliğini askıya almaya hazır olmalı!"

Bu görüş Financial Times (FT) gazetesinin değil. FETÖCÜ'ler ile Türkiye düşmanı eski ABD siyasetçilerinin kurduğu 'Türkiye Demokrasi Projesi' adlı kuruluşun FT'nin "Mektup" köşesinde yayınlanan yazısı.
    @erefefik

7. Çin Dışişleri Bakanı : Tek Çin ilkesinin ihlal edilmesi durumunda Tayvan Boğazında büyük fırtınalar kopacak.

Dünyadaki hiçbir güç Tayvan'ı Çin'den ayıramaz
    @erefefik

8. Kutluk Özgüven
    @KutlukOzguven
    ·
    6d
    Uzakta tatil yapınca ne oluyor? Doğa incelemezsin, arkeolojiyle ilgilenmezsin, donanımın yok. Fanilanı giyip sahilde yürürsün, ayağını suya sokarsın, hanıma su sıçratırsın. Değer mi her sefer şehri terk etmeye? Ada var, Şile var, Silivri var, Hilton'un havuzu var. #imamoğlunerede
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 11-07-2022 saat: 13:59.
    @erefefik

Sayfa 455/2289 İlkİlk ... 3554054454534544554564574655055559551455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •