Originally Posted by
SEL
@sindoma 2023 başlarındakine benzer o. v. li bir tepe olasılıkların arasında var mı ?

böyle birşey mi diyorsun.
2023 tepesinden aşağı vermelerindeki anan neden benim görüşüm SEÇİM biliyorsun karışık bir durum vardı , hükümetin kaybetme durumu anketlerde mevcuttu zaten sistemi yöneten oyunun büyük bir bölümünü kredili işlemlerle döndürüyor.Bu yüzden yatay düzeltmeye girip seçimi beklediler.Şimdi yeni bir hikaye mevcut ekonomik anlamda yalnız dün AB de aynı şeyleri söyledi bu işin içinde adalet,insan hakları vs olmadan bu adımlar zayıf kalır , bu yüzden buralardada adım atılacakdır , olumlu bir beklenti canlı tutulacaksa haberler sıra ile devreye sokulacakdır diye düşünüyorum bu yüzden uzun soluklu bir düzeltme beklemiyorum .Ha dersen faiz artırımlarından sonra borsadan para kaçar , ekonomik durgunlukla beraber şirketlerin karları, ürün marjlarında sıkıntı olur özellikle 3. çeyrekten sonra şirketlerde bunu görüceğimizi düşünüyorum ,borsaya satış getirir dolar bazlı bir 3.25 hareketi beklentim devam eder bilanço döneminde oralardan daha sert bir düzeltme olabilir diye düşünüyorum.Ha çok olumlu haberler gelirse seneryom çöp olur hikayenin ne yönde gideceğini masayı kuran biliyor biz masadan tırtıklamaya gelenlerdeniz
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri