Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    majit nerdesin majit... hay senin bay döner tavsiyene
    haftaya onun zamanı
    bir halt olacağı yok.

2. Yabancı takas oranı da 32.5% a gelmiş...Bakalım nereye gidecek

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    @sindoma 2023 başlarındakine benzer o. v. li bir tepe olasılıkların arasında var mı ?

böyle birşey mi diyorsun.
    2023 tepesinden aşağı vermelerindeki anan neden benim görüşüm SEÇİM biliyorsun karışık bir durum vardı , hükümetin kaybetme durumu anketlerde mevcuttu zaten sistemi yöneten oyunun büyük bir bölümünü kredili işlemlerle döndürüyor.Bu yüzden yatay düzeltmeye girip seçimi beklediler.Şimdi yeni bir hikaye mevcut ekonomik anlamda yalnız dün AB de aynı şeyleri söyledi bu işin içinde adalet,insan hakları vs olmadan bu adımlar zayıf kalır , bu yüzden buralardada adım atılacakdır , olumlu bir beklenti canlı tutulacaksa haberler sıra ile devreye sokulacakdır diye düşünüyorum bu yüzden uzun soluklu bir düzeltme beklemiyorum .Ha dersen faiz artırımlarından sonra borsadan para kaçar , ekonomik durgunlukla beraber şirketlerin karları, ürün marjlarında sıkıntı olur özellikle 3. çeyrekten sonra şirketlerde bunu görüceğimizi düşünüyorum ,borsaya satış getirir dolar bazlı bir 3.25 hareketi beklentim devam eder bilanço döneminde oralardan daha sert bir düzeltme olabilir diye düşünüyorum.Ha çok olumlu haberler gelirse seneryom çöp olur hikayenin ne yönde gideceğini masayı kuran biliyor biz masadan tırtıklamaya gelenlerdeniz
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Iş bank artıya döndü

5. eskiden sasa hekts gubrf al endeksi dengeliyordun...

artık bu kese bu yükü tartmıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Çıkarken fişekk
    Düşerken nazlı gelin..
    Shortçulara ekmek yok diyor.
    Tam bitti bu iş diyorsun bi bakıyorsun 2-3 tahtayı tarıyor hopp artıya geçirtiyor..
    Tamam bu sefer sürecek diyorsun başka 2 tane tahtayı aşşa tarıyor bu sefer hoppp -1...

Ver kardeşim 2.5-3 eksi yauvvv

7. şimşek yatırımcı doplantısına kargo uçağıynan mı gidecek?
    zıdandart porrs notumuzu artturur mu?
    bae den 50 milyarın sözü geldi, kendüsü ne zaman teşrüf edecek?
    yeter daa palaa. insafsuzz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 455/1001 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •