Sayfa 456/582 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    twitter da olsun investte olsun insanları öyle yuzağa düşürdüler ki bugün böyle olacağı belliydi..para kaybedilir kazanılır ama bu hisseyi pazarlayanlar girdikleri vebali nasıl ödeyecekler kimbilir...Allah yardımcıları olsun..
    hangi vebal ya twiterden investtentanımadığın ve asla yolda yürürken bile yanyana gelsen tanıyamayacağın kim olduğu belli olmayan birilerinin yazdıklarına inanarak hissemi alınır burda esas mağdur olan benim gibi 2 defa bedelliye katılmış 1,5 yıldır hissede parası bağlı kalmış gerçek yatırımcılardır beter olsunlar varmı öyle hemen twiterden okuyacak alacak hisseyi 1 e 3 kazanacak alsın arabadan soğanı kuzu gibi marulun yumuşak yerini yiyecek sapına geldimi be'ee sapınıda yiyecek hemde dibine kadar ben 1,5 yıldır buradayım 1,5 yıl daha beklerimyok öyle vebal falan filan kazanınca kazandığın parayla alem yap kazanamayınca dine sığın hadi ordanyalan yanlış yorumlarınıza dini karıştırmayınız lütfen.....

2.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    hangi vebal ya twiterden investtentanımadığın ve asla yolda yürürken bile yanyana gelsen tanıyamayacağın kim olduğu belli olmayan birilerinin yazdıklarına inanarak hissemi alınır burda esas mağdur olan benim gibi 2 defa bedelliye katılmış 1,5 yıldır hissede parası bağlı kalmış gerçek yatırımcılardır beter olsunlar varmı öyle hemen twiterden okuyacak alacak hisseyi 1 e 3 kazanacak alsın arabadan soğanı kuzu gibi marulun yumuşak yerini yiyecek sapına geldimi be'ee sapınıda yiyecek hemde dibine kadar ben 1,5 yıldır buradayım 1,5 yıl daha beklerimyok öyle vebal falan filan kazanınca kazandığın parayla alem yap kazanamayınca dine sığın hadi ordanyalan yanlış yorumlarınıza dini karıştırmayınız lütfen.....
    DOĞRU SÖZE NE DENİR

3.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Siz benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız ama durumu farklı bir noktaya çekiyorsunuz.Neyse para sizin hisse sizin..Uzun vadede ne beklentisi olacakta durum değişecek bir açıklasanız da bilsek bari..Umarım kazançlı çıkarsınız..

4. Spek ve ekibi çapsız. Eline yüzüne bulaştırdı salaklar

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Spek ve ekibi çapsız. Eline yüzüne bulaştırdı salaklar
    🤣🤣🤣[emoji122][emoji122][emoji122]

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Alnus-meksa vs açıkçılar mis gibi 1.35-30 arasından malı sattı 10-15 kademe aşağıdan yerinede koydu bizler halen beklemeye devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

7. 1.20yi kirmayiydi iyiydi...

8. Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
    31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
    Çok ilginç sonuçlar var...
    Oy sayımız da baya arttı hani....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 456/582 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz