Çok kişi düşsün de alayım diye pusuda bekliyor, bunu hissediyorum. Böyle durumlarda genel düşüncenin tersi gerçekleşir.
Çok kişi düşsün de alayım diye pusuda bekliyor, bunu hissediyorum. Böyle durumlarda genel düşüncenin tersi gerçekleşir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Onlardan trubünede çok kişi gelip gidiyor tanıyorum bir çoğunu.....![]()
Silverline Endüstri'nin Amasya'da Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi İçin Kaplama Ünitesi İlavesi Projesi ile İlgili ÇED Gerekli Değildir Kararı Verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:
Amasya İli Merzıfon, İlcesi Kümbethatun Mah., Organize Sanayi Bölgesi 741 Ada 3 Parsel Mevkiindeki Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Tarafından Yapılması Planlanan Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi İçin Kaplama Ünitesi İlavesi Projesi ile İlgili Olarak Bakanlığımıza Sunulan Dosyayı PTD Dosyası İncelenmiş ve Değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. Maddesi Gereğince Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi İçin Kaplama Ünitesi İlavesi Projesi'ne Valiliğimizce "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" Kararı Verilmiştir.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
Birde kimin elinde ne var belliyse süper olur.
Sn.knox onlar isim isim bizim Lotları biliyorlar
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri