Sayfa 456/899 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. SODA - Soda Sanayii

Hiç bir allahın kulu ister amatör ister profesyonel bu şirketlerin ederi budur diyemez
    Matemeatik var değerleri net ortada,
    Kafa karıştırmakdan başka bir şey değil emein olun
    Herşey belgeli ispatlı ispatlar bilançolar,
    İspatlar soda anacm ve trakyanın ileriye dönük strateji açıklmaları kendi siteleinde var bunlar ,
    Hem deviz diyeceksin avrupa düz camda birinciyiz,sodada şukarız diyipde,aslında ederimiz buymuş demek olmaz ,
    Paşabahçenin ederi dahi hesaplnmış 1 milyar euro,ürettiği kara epitdaya favök e bakın paşabahçenin birde soda anacm trakyay bakın sadece basit kıyas yapın,
    Yemezler

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    https://twitter.com/serdaryilmaz82/s...27905989726209

Yazan benim, raporu fırsat bulunca buraya ekleyeceğim. İşin hukuki yollarını bilen arkadaşlara ihtiyacımız var, benim hisselerimi 0.88'den Şişe ile değiştirmem söz konusu olamaz.

Bu rapor kasıtlı çıkarılmış da olabilir diyeceğim ama Yapı Kredi Yatırım gibi bir kuruma yakışmaz sanırım bu kadar ciddiyetsizlik.
    spk yapı kredi hakkında inceleme başlatmalıdır. şişe yönetimi ; birleşme rasyosunun hesaplanmasında piyasa
    değeri, İNA, varlık değeri ve piyasa çarpanları olmak üzere 4 yöntemin kullanılacağını açıklıyor. buna rağmen sadece piyasa değeri ile varlık değerini baz almış. bu cahillik değilse manipülasyondur.

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    spk yapı kredi hakkında inceleme başlatmalıdır. şişe yönetimi ; birleşme rasyosunun hesaplanmasında piyasa
    değeri, İNA, varlık değeri ve piyasa çarpanları olmak üzere 4 yöntemin kullanılacağını açıklıyor. buna rağmen sadece piyasa değeri ile varlık değerini baz almış. bu cahillik değilse manipülasyondur.
    Yanlış yönlendirmesi,
    Cahilce bilgisizce piyasaya bunu sunmak manipilasyondur,birileriyle sanki anlaştıda ben raporu sunuyorum siz para kazanın demektir başka birşey değil,

Bu aracı kuruluşlar az ******** değil çok ********ler işlerine geldimi pahalı şirkete daha ederi bar diyorlar,bu vb soda şişe trakya gibi şirketlerinde ederlerini vermemek haklarını vermemk için her haltı yaparlar,

İtibar etmeyiniz şirket araştırma raporarına fazla,herkonuda her şirket için

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Aynı zamanda sakin olun bu şirketlerin ederleri belli herşey bilançolarda yazıyır,
    Bilançodan yazan değerler belli,o değerlerin hakkının verilme zamanı geldi artık,
    3 paraya 5 köfte olmaz hemde böyle şirketlerde hiç olmaz

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Bu hesaplamalar çoktan yapılmıştır, sodanın, anacamın, trakyanın kaç şişe edeceği bellidir toplamda kaç lot olacağı hesaplanmıştır. Pekala bu durumda fiyatın bir noktada stabil olması gerekmez mi, satışı karşılayan kim. Kendisinden başka kim alır bu saatten sonra, bu hareketler boşuna değil. Kaba hesap dip 6,3X yerler iken, elindeki 200 milyon lotu neresine sokacak, şahsım adına beklentim oldukça yüksek.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

6. ne nalet bi olay bu birbirine bağlı hiss3ler. soda alırım şişeye bakar. ipeke alırım kozaa ya bakar. goody alırım brisaya bakar.hepsin de de bakanı denk getiriyorum arkadaş.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Bu hesaplamalar çoktan yapılmıştır, sodanın, anacamın, trakyanın kaç şişe edeceği bellidir toplamda kaç lot olacağı hesaplanmıştır. Pekala bu durumda fiyatın bir noktada stabil olması gerekmez mi, satışı karşılayan kim. Kendisinden başka kim alır bu saatten sonra, bu hareketler boşuna değil. Kaba hesap dip 6,3X yerler iken, elindeki 200 milyon lotu neresine sokacak, şahsım adına beklentim oldukça yüksek.
    beklentiler elbet karşılanır BARBA. ama borsa burası beklenti gerçekleşene kadar çok kişinin canı yanacak belli ki. biz dün buradaydık bugün de yarın da buradayız. bir müddet izlemesek, kendimize bir seyahat filan çıkarsak şöyle 0 internetli bir yerde iyi olacak sanki
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

8.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Yanlış yönlendirmesi,
    Cahilce bilgisizce piyasaya bunu sunmak manipilasyondur,birileriyle sanki anlaştıda ben raporu sunuyorum siz para kazanın demektir başka birşey değil,

Bu aracı kuruluşlar az ******** değil çok ********ler işlerine geldimi pahalı şirkete daha ederi bar diyorlar,bu vb soda şişe trakya gibi şirketlerinde ederlerini vermemek haklarını vermemk için her haltı yaparlar,

İtibar etmeyiniz şirket araştırma raporarına fazla,herkonuda her şirket için

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Milyon lotlar milyon servetler. Hukuk devletinde küçük yatırımcı da çok güzel korunduğu için istedikleri gibi at oynatıyor işte beyler. Bir ihtar dahi almalarının imkansız olduğunu düşünüyorum.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Sayfa 456/899 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •