Sayfa 456/1024 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Tüfe yıllık 11.87
    Geçmiş olsun!
    Gerçekten geçmiş olsun..
    Sevenlerine gelsin 11.87...

Gazetelere bakıyorum internette...manşetlerde haber yok enflasyonla ilgili...
    Her yerde baskı ,göz boyama, yalan dolan devam ediyor...
    Son düzenleme : WYATT EARP; 03-05-2017 saat: 18:10.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Glp de böyle düz mantıkla bir hesap yapılamaz. Jondowes daha teknik izah eder müsaitse.
    düz mantık çalışır, merak etmeyin, pirzola et olmuş 70 tl , glp 27,5 olsa hikaye kalır, yetmez
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Tüfe yıllık 11.87
    Geçmiş olsun!
    Gerçekten geçmiş olsun..
    Sevenlere gelsin 11.87...

Gazetelere bakıyorum internette...manşetlerde haber yok enflasyonla ilgili...
    Her yerde baskı ,göz boyama, yalan dolan devam ediyor...
    Reis faiz inecek diyor.Ne hikmetse inecek dedikce arka kapidan pardon gec pencereden gizli sakli yukseltiyorlar.Saka bir tarafa mevduat faizlerinin bu ortamda zaten 20 lere yakin olmasi gerekirdi.
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    düz mantık çalışır, merak etmeyin, pirzola et olmuş 70 tl , glp 27,5 olsa hikaye kalır, yetmez

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Enflasyon x2 olmali faiz ayni kategorideki ulkelerde enflasyon x2 reel getiri var bizde 14 u bulursan anca reel getiri alisin

5. saddam hüseyinin lakabı da reis idi, ne oldu kendi halkı adamı şişirdi, sonra balonu patlattılar..!!

Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    1 yillik brut 13.29 orani tutturabilen var mi?

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gecen sene nisan ayindan beri faiz surekli dustu 13.29 tutmasi mumkun degil .

7. ----------YENİ MODA ALDATMACAYA DİKKAT -----------------
    Bir banka, son günlerde mevduatçıya '' efendim şimdi öğrendim faizlerimiz 14,20 olmuş. Ama sistem hata veriyor. Siz beklemeyin ben 13,90 yerine 14,20 den bağlamaya çalışacağım. En kötüsü yarın bağlamış olurum '' diyor. Müşteri 14,20 duyunca teşekkür ederek ayrılıyor. Sonuçta para bir gece valörlü bağlanmış ve yine 13,90 a gitmiş oluyor... Bugün tesadüfen yan masadaki müşteriye yapıldı bu durum. Adamla dışarda konuştum ve mutlaka bugünden başlat diye.. Bilemiyorum ne yaptı.

8.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    ----------YENİ MODA ALDATMACAYA DİKKAT -----------------
    Bir banka, son günlerde mevduatçıya '' efendim şimdi öğrendim faizlerimiz 14,20 olmuş. Ama sistem hata veriyor. Siz beklemeyin ben 13,90 yerine 14,20 den bağlamaya çalışacağım. En kötüsü yarın bağlamış olurum '' diyor. Müşteri 14,20 duyunca teşekkür ederek ayrılıyor. Sonuçta para bir gece valörlü bağlanmış ve yine 13,90 a gitmiş oluyor... Bugün tesadüfen yan masadaki müşteriye yapıldı bu durum. Adamla dışarda konuştum ve mutlaka bugünden başlat diye.. Bilemiyorum ne yaptı.
    garanti bankasi bundan 2 ay once 11 oran verdi.parami tasidim sistem guncellendi 10 oldu dediler ( 1 saat icinde ) ve 10 dan bagladilar..
    su an sadece kredi karti icin kullaniyorum garantiyi..tum parami tasidim..
    Kredi kartimi da tasiyabilsem 1 dk durmam ancak baska bankalar tum limitlerim garantide diye kabul etmiyor..

Sayfa 456/1024 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •