Sayfa 456/1011 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Son zamanlarda her gün KAP a GES enerji üretimi ile ilgili 20-30 adet haber düşüyor.

İşletmelerin çatısında yüksek gerilim enerji üretmek ne kadar sağlıklı tartışmak lazım.
    Normalde yüksek gerilim hatlarının 7 metre yakınına inşaat izni verilmezken,çatılarda neden enerji üretilir ki güvenli mesafe 25 metre olarak aklımda kaldı.

YTD
    Yüksek gerilim hatlarının yakınında yaşayanlar Üzerinde özellikle durulan yüksek gerilim hatları ve trafoların yakında yaşayanların önemli derece risk taşıdığı ifade edilen raporda, şöyle denildi:"Yüksek gerilim hatlarının, yakın çevresinde yaşayanlar için kanser riskini artırdığı bilinmektedir.

2. Bence herif milletin eline yeni zamlı maaşlar geçtiğinde ve gelir vergisi kesintisi düşükken Ocak-Şubat ayında satışa geçer.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Maaşlı memur görevini yapıyor ...demecini veriyor........piyasaya korku ver diyorlar oda aldığı maaşın hakkını veriyor....Onlar da alttan hisseleri topluyorlar....Şubata kadar fed in konuşmadan devem eder yükseliş......ulen sizin kitabınızı yazarım.....hep aynı döngü.....korkut...sonra malları alttan al......ah ....aah.....

New York Fed Başkanından daha fazla artış sinyali
    New York Fed Başkanı John Williams sıkı istihdam piyasası ve diğer bazı faktörlerin fiyat baskılarını artıracağı uyarısı yaparak bir süre daha faiz artırmak gerekeceğini söyledi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Yüksek gerilim hatlarının yakınında yaşayanlar Üzerinde özellikle durulan yüksek gerilim hatları ve trafoların yakında yaşayanların önemli derece risk taşıdığı ifade edilen raporda, şöyle denildi:"Yüksek gerilim hatlarının, yakın çevresinde yaşayanlar için kanser riskini artırdığı bilinmektedir.
    Güneşten elde edilen elektiriğin öyle bir riski yok....

5. İşletmeye zaten elektrik hattı geliyor, o hattın kapasitesinden fazlasına izin vermiyorlar diye biliyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Maaşlı memur görevini yapıyor ...demecini veriyor........piyasaya korku ver diyorlar oda aldığı maaşın hakkını veriyor....Onlar da alttan hisseleri topluyorlar....Şubata kadar fed in konuşmadan devem eder yükseliş......ulen sizin kitabınızı yazarım.....hep aynı döngü.....korkut...sonra malları alttan al......ah ....aah.....

New York Fed Başkanından daha fazla artış sinyali
    New York Fed Başkanı John Williams sıkı istihdam piyasası ve diğer bazı faktörlerin fiyat baskılarını artıracağı uyarısı yaparak bir süre daha faiz artırmak gerekeceğini söyledi.
    Tekrar yazayım fed şubatta faiz artırımı yapmayacak....yada en fazla 0,25 puan artıracak daha fazlası yok......eğer daha fazla yaparsa 3 ay boyunca VOB da işlem yapmayacam.....not alın.....

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İşletmeye zaten elektrik hattı geliyor, o hattın kapasitesinden fazlasına izin vermiyorlar diye biliyorum.
    12.000 m2 çatının üzerinde elektrik üretmek bence mantıklı değil.
    Bu işletmede ark ocakları ile üretim yapılıyor yanılmıyorsam.
    İlla kendi elektriğimi üretmek istesem, en kıraç,en ucuz araziyi (m2 10-30 tl.den) satın alır orada üretirim.
    Ben vicdanen kendi işletmemin çatısında bu RİSK e girmem, hem kendi sağlığım hem de çalışanlarımın sağlığı için kaygı duyarım.

YTD

8. endeks varant short.. ayın 14u planladım olmadı 15i kısmetmiş.
    cumaya kadar malum haftanın hakkını verirlerse iyi..
    vermezlerse zarar kes..

para bastılar enflasyon oldu.. vs vs
    parayı burada buhar ederlerse güzel olur..

accayip..
    **iyi tatiller

Memento mori

Sayfa 456/1011 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •