bir küçücük kıvılcımla
yandı sanki baştan başa dünya
o koskoca yangını söndürmek
bana düştü, iki damla gözyaşımla
dedim danışma ücreti nedir, dedem?
dedi sevgiyi çoğaltmaktır ey insan
dedim kredi karta kaç taksit ola ki
axess chip paraları kullanabiliyor muyuz
ak sakallı dedem pıt diye düştü halıdan
nerden baksan tutarsızlık
nerden baksan ahmakça
başım belada
pantolonuma çişim sıçradı
avm pisuvarında helada
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Malesef yeterince kazık kıçına girmeden gelmiyorlar.
Türkülerde
Car günün geldi yetiş filan deniyor.
Yani rahat bir ortamda düşüneyim de akıl edeyim, bence öyle bir şey yok.
https://www.youtube.com/watch?v=bOnT2veW3-w
Zülfü Livaneli - Boz Atlı Hızır
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
İlahi Nizam ile İlah'ı birbirine karıştırıp yorum yazıyorsun...
İnsanın atfettiği ile insana atfedilenin buluşması da kolay bir hadise değildir pek tabii ki o da ayrı bir konu.
karıştırmadan yazarsan zaten o nizam ilahi olmuyor dayı
determinizm oluyo
![]()
o fotoda deklanşöre basan zat , sonrasıya intihar etti.... bay kemalllll ne alakaysa her şeyin sonuna biz de bir bay kemalllll ekleyelim....
çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene , olmadı kefene
Yer İmleri