forumda yazan kalmadı ise bu iyiye işaret demekki roket için hazır zaten mantık olarak küçüklerin olduğu hisse neden yükselsinki bize para yedirmek içinmi birkaç kişide önemli değildir zaten
Ben roket geleceğjni zannetmiyorum millette yazacak derman kalmadı az önce yatırım ilişkilerini aradım telefoda o onu bağlıyor bir türlü ulaşamadım memur mantığı maaşımı alır keyfime bakarım ...burda ky nin de çok olduğunu zannetmiyorum kol kesip çıktılar 2015 den belli hiç bir spek mal toplamak için beklemez dolar ve enflasyon karşısında spekte batardı...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak pozisyon belli domaldık bekliyoruz düşerken beşer beşer çıkarken yerinde sayıyor yıllarca aynı taktik
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekrem bey yönetimsel sıkıntısı var bu şirketin....bir hektas mı gubrf mi desen şu ortamda bile hektas derim...bu şirketin yöneticileri sürekli değişiyor ama kimse şirketin sıkıntılarını çözmeye çalışmıyor....iran başlı başına sorun olmaya başladı....bence orayı satıp fosfat yatırımı yapsalar iyi olacak....sıkıntılı bir ülkede yatırım yaptılar....uzun zamandır şirkete değer katacak bir faaliyet yok yönetim tarafından....liman teşviği ile olacak iş değil....bir cengiz holding kadar olamadılar....bu sektöre yatırımcı ilgisi düşük genel olarak....
Yer İmleri