Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 457/702 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 5746 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    Kan Emiçiler
    Yayının Görevi bitti
    Şimdi Vur Kafasına

Yuh Olsun
    Ah be kardeşim,aylarca,yıllarca bende bu rezilliği,usulsüzlüğü,şaibeli film ve senaryoları yazar,çizer,söylerim ama benim burada bir çıkarım olduğunu zannetmiş olanlar bana düşman kesilirler ama bilmezlerki yüklüce zararlara,kayıplara gark olup mağduriyet yaşayanların başında geliyorum içim yanıyor gardaş ama kimseye sesimizi duyuramıyoruz cimer'e,spk'lı lara onlarca kez şikayett bulundum malesef cevap bile vermediler..Ahlaksız amerikan evladı İHYAY satıyor İHA alıyor nasıl bir tuzak düzenek kurmuş görüyorsunu İha tavan yapıyor İhyay neredeyse taban olacak bu nasıl bir ahlaksızlık,hırsılık,yolsuzluktur bunu o zalimi koruyup kollayan adaletsiz,hukuksuz,hakkaniyetsiz,merhametsizlere sormak lazımki vatandaşlarının başını tutup sözkonusu vatan haini amerikan vatandaşı mücahit Ören'e neden ezdiriyor,soyduruyorsunuz neden zulümlerine göz yumuyorsunuz diye ama onların gözünde daima suçlu vatandaş olduğunu bildiğim için malesef soramıyoruz çünkü sormaya korkuyoruz niye çünkü mazlumlar haksız zalimler haklıdır onların nazarında o yüzdendiyorumki; titreyip kendimize gelelim doğru ve yanlış insanları iyi ayırt edelim ve zulme son verelim..Kalın sağlıcakla......

Bir şirket %75 ine sahip olduğu bağlı ortaklığını iyi fiyattan halka arz edecek, halka arza 12 kat talep gelecek ve bu şirketin hissesi taban yapacak... Borsa tarihi böyle bir kepazelik yazmadı. Ayıp be !!!
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Nasil bir oorrrrpu cocugu grupmus bunlar. Nerden girdim lanet olsun aylar oldu ulan.

SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İhlas gurubuna halka arz ettirenin vebu hisselerde bedelli verdirip yatırımcıyı soyduranın Ta A Ko.

5. Borsa tarihi ihlas grubu ile nice kepazelikler yazdı. Dinimiz İslamı menfaat ve çıkarlarına, ticaretlerine alet edip kullanan bu zihniyet ve onları koruyup kollayanlar ile de daha nicelerini yazacaklar gibi görünüyor.

İhaas ın halka arz gong törenine katılanların açıklamalarından satır başları;

Bist Genel Müdürü Korkmaz Ergun: "İhlas Haber Ajansı'nın katkıları bizim için çok değerli olacaktır"

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas: "11 kat talep gelmesi bize duyulan güvenin göstergesidir"

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Emir Münir Sarpyener: "İHA'nın borsaya gelmesi umut verici"

İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş: "Bir haber ajansının borsada işlem görmesi ekonomi açısından da önemli bir işarettir"

Bunları okuduğumda adamlar bizimle resmen dalga geçmiş diyorum kendi kendime.
    Dur bakalım zaman ne gösterecek elbet bir gün yine menfaat ve çıkarları için yıllarca Dinimizi kullanıp sömüren siyonistlerin küçük finosu fetöş ve avanelerinde olduğu gibi maskeler düşecek gerçek yüzler ortaya çıkacak. Sabırla İlahi adaletin tecellisini bekliyorum...

Yatırım tavsiyesi içermez...

6. Gelecek adına güvenden bahsediliyorsa vatandaşın güvensizliği endişesi dahada artmış olacaktır çünkü sözlerinin hiçbir ehemmiyeti değeri olmayan borsada işlem gören 6 ihlas şirketlerinin sahipleri ve yöneticileri bunlar bu güne kadar yaptıkları hileli şaibeli dolandırıcılıkları ortada yatırımcılarını hep söğüşlemişler hangi tutarlı düzgün hayırlı işleri yaptılarki içlerini boşaltıkları şirketlerinin hisse fiyatları ortada yerlerde sürünüyor insanın konuşurken atıp tutarken biraz yüzü kızarır utanır onlar konuşurken mağdur yatırımcı olarak ben utanıyorum yüzüm kızarıyor fakat onlar din tacirleri hala insanları kandırma peşindeler haya etmeden diğer kurumların açıklamalarını şahsen ben nazari dikkate bile almıyorum çünkü spk da dahil onlarda mücahit ören kadar kabahatlidir..Hatırlarsınız yakın zamanda borsa kotundan çıkarılmış egeli grup şirketleri vardı umarım o şirketlerin yatırımcılarının uğradığı akıbete uğramayız çünkü ihlas şirketleri İhaas hariç 5 şirket hisse fiyatları nominal değerin yarı fiyatında yani 0.55 krşlardan diğerleri biraz üstünde işlem görüyor bu durum çok güvenilir el emin olduklarını göstermiyor bilakis düşündürücü bir durum dilerim HAYR olur..Allah bunlar gibi soyguncu,vurguncu, hileli yoldan kul hakkı yiyenleri ıslah eylesin bizide kurtarsın..Amin..ytd..

7. böyle pi...varmı ya 1614 endeks bunlar düşüyor..

8. tam bir o.....b....c...yamug

Sayfa 457/702 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •