Sayfa 457/642 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 5197 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün Kent R yaklaşık 3280 TL ye kadar alınabilir.
    Yarın için Kent R 3607 TL ye kadar alınabilir.
    Kent E tavan fiyatları baz alınmıştır.

2. Kent R Kent E den şu an ucuz alınabilir...

3. bocalayıp, psikolojisini yönetemeyip aldığından alta satan hariç, süreç başladığından beri hiç kimse zararda değil nazar değmesin.
    Tüm Ortaklara hayırlı olsun inşallah

şu ana Kent E gerçekleşen yaklaşık 8000 lotun ortalama fiyatı 490 TL civarı..
    artık Rüçhan, Normal Kent ikilemi bitse de pazarımıza bir de öyle baksak..

4.  Alıntı Originally Posted by borsamağduru32 Yazıyı Oku
    Valla hocam anlamadım bu kent herkes para dağıttı.. kimse zarar etmedmiştir diye düşünüyorum. tabi ilk bölündüğünden 3-4 gün sonra toplamda 4200-4300 e kadar gitti ordan alanlar hariç.. tamam 3 fabrikayla geliyorda zaten onu fiyatlamadı mı 3-4 ayda 15 katına çıkarak.. şu anda 3700 civarına geldi.. aslında bi bedelli deneyimim olsun diye denemek istiyorum..

bu arada rüçhanları satş için yarın son gün müş.. 23 ise katılım için son gün dedi müşteri temsilcisi.. tama olarak anlayamadım.. aradaki sürede ne olacak.. 16-23 eylül arasında.. bedelli katılımı için 16 eylül son diye biliyordum.. bu arada maliyet 1200..
    cevabınız için teşekkürler
    22 eylüle kadar bedelli parasını yatırıp rüçhanlarınızı lota çevirebilirsiniz.

5. Neden düştü yine

6. telefon arama emirleri ile çok çok iyi maşallah..
    çünkü emirleri görüp nokta satışı yapanlar bi anda kaç kez devre kestirdi.. ona rağmen ortaklar sağlam durdu..
    şu Rüçhan bitsin artık.. Ana KENT'imize bakalım

7. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU
    BORSA İSTANBUL A.Ş.
    BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
    Özet Bilgi
    Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi

İlgili Şirketler [KENT] İlgili Fonlar []
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, KENT.E payları 16/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/09/ 2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir.
    Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
    SPK'nın 30/06/2020 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-30 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)

8. Kesin olarak belli oldu artık bu adamlar haber öncesi satışa geçiyor.
    Zaten haberden sonra taban taban düşüyor.
    SPK da adamları var diye düşünüyorum haberi önceden öğrenip pozisyon alıyorlar ya da bu cezayı kendileri istiyor neyse artık.
    İki tarafta KY ye karşı...

Sayfa 457/642 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •