Sayfa 457/1032 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Sadece 1 gün altında kaldık ve teknik analiz kuralları gereği dünkü harekete tuzak diyorum...Kısacası geleceğe ilişkin beklentilerim olumlu abi...Sarışın manyak hindi yemeyeceğim dediğine göre artık bizle uğraşmayacak...Biz de parayı vuracağız...Hadi inşallah...
    Komplo teorisi diyor yaw...Bak, analizin kralını yapmışız emme kıymetini bilen yok...Adam bizi bıraktı kimyon'a sardı gördüğünüz gibi...Evancelikler cepte, sırada diğer milliyetçi tayfanın oyları...Kasım'da sandalyeleri kapsın görün bakın ilk geleceği ülke Türkiye...Erdoğan'ın buna yaptığı kıyağı kimse yapmadı çünkü...Ama dediğin gibi 12 Ekim'i bir şekilde kazasız belasız atlatmak lazım abi...Ev hapsini rezidans hapsine çevirelim bence...içerisinde AVM, yüzme havuzu, fitness felan da olsun...Buna da itiraz etmezler galiba...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2. The Tennessee Consolidated Retirement System (TCRS), which manages a retirement plan for public employees statewide, was the largest institutional shareholder in the U.S.-based iShares MSCI Turkey ETF (TUR.O), according to Thomson Reuters data based on public filings as of June 30, with more than with 880,000 shares valued at around $19 million as of Friday’s value.
    https://www.reuters.com/article/us-t...-idUSKCN1LC10V

Güzel para girişi olmuş...De hadin devam o zaman...Bu arada bu eyalette Trumpçığım tulum çıkarmış diyorlar artık yalan essah bilemem...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Tennessee ve diger redneckler (Carolina, Georgia, Alabama, vs, yani Amerikan milliyetcileri) globallere karsi, Trumpci zaten. Trump mali Florida, Michigan ve Pennysylvania'dan goturdu. Cok az bir farkla kazanmasina ragmen ucunu de, 65 electoral oy cikardi ordan.

4.  Alıntı Originally Posted by ogulsev Yazıyı Oku
    Bilgi icin tesekkurler. En son Halkbank ve Vakifbankin Eurobondlarini inceledim. Her ikisininde onumuzdeki 2-3 yil icerisinde odenmesi gereken dolar cinsinden yuklu borclari var.

Halkbank: 2.250 milyar dolar (En son vade 2019-2020-2021-2021)
    Vakifbank: 3 milyar dolar (En son vade 2019-2020-2021-2022-2023)

https://markets.businessinsider.com/...9-xs1069383856

Buradaki verilere gore en yakin vadeli Halkbank Eurobondlari %35-%40 getirisi var. Yani Frankfurt borsasindan birisi bu bonoyu simdi 65 Dolardan alsa 1 seneye 100 dolar arti kupon alacak. Bu sartlarda yabancinin hisseye girmesi mantikli degil, cunku bono almis olsa garanti (banka batmazsa) %40a varan getiri. Vakifbank bonolari diger bankalarin ki gibi %15 civarinda dolar uzerinden getiri sagliyor.

Ben portfoydeki Halkbank hisselerinden ciktim. Zarar nereden baksan enaz %50 (TL bazinda). Dolar bazinda neredeyse %70-%80 zarar. Artik Vakifbanka umit bagladik. Umarim Turkiyenin butun hisseleri hakettigi degeri bulur.
    Hissenin kendi forumundan bir üye yukarıdaki şekilde bir yorum paylaşmış.
    Şu Eurobond işinden iyi anlayan başka bir arkadaş bu yorumu bir değerlendirerek görüşlerini paylaşabilir mi rica etsem? Teşekkürler.
    (Gerçi aynı bono şu anda 65 değil 85 ediyor. Yani durum bu arkadaşın yazdığı kadar vahim olmaktan çıkmış)

5. Bu konu trendciğimin konusu...Valla iyi tatil yaptı, bu ne la...Diğer % 50 nin yıllık faizini de tatilde bitirecek bu gidişle...

6. Beyler

Yeni konut kampanyası yapıyormuşsunuz 0.99 faiz ile alırız bir dal [emoji263]

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Alıntı Originally Posted by Eng16 Yazıyı Oku
    Hissenin kendi forumundan bir üye yukarıdaki şekilde bir yorum paylaşmış.
    Şu Eurobond işinden iyi anlayan başka bir arkadaş bu yorumu bir değerlendirerek görüşlerini paylaşabilir mi rica etsem? Teşekkürler.
    (Gerçi aynı bono şu anda 65 değil 85 ediyor. Yani durum bu arkadaşın yazdığı kadar vahim olmaktan çıkmış)

Ay basinda bunu koymustum Alman birinin yazisina karsilik:

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    12 Temmuz'da 1 milyon adetlik islem olmus 86'dan. Ondan sonraki bir ayda toplam 5 bin adet. Bu adam da hikayesini yazmis.

ABD piyasalari acikken hatirlatirsaniz kim kaca kac adet alis satis yazmis onlara da bakariz.

Orda gordugun fiyata satabileceksin ya da alabileceksin diye bir kural yok. 99'dan satarken bir tanesini, en son kisimlarini 94'ten yollayabildim, 96 ortalama ile gitmisti. Miktara da bakiyor bu is.

Fiyati 65 diye 65'ten alabileceksin diye birsey yok. Boldu kisma dikkat cekerim. En son 86'da 1 milyon lot islem olmus, sonar 5 bin lot (5 bin dolar) ile 65'e inmis.

Tahvil piyasasinin ne oldugunu anlamadan yazilmis bir yazi o. Banka ta ne zamandan beri tahvil ihrac etmiyor. Yani bu tahvillerin oyle derin bir piyasasi yok, islem yok.

Yukardaki yazi Agustos'un basinda yazilmistir, guncel degil, bakmadim son duruma.
    Son düzenleme : 666; 28-08-2018 saat: 04:37.

Alıntı Originally Posted by berkmeric85 Yazıyı Oku
    Beyler

Yeni konut kampanyası yapıyormuşsunuz 0.99 faiz ile alırız bir dal [emoji263]

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zavalli bankaya herkes o 0.98'lik kredilerden yuklendi zaten.

Oteki hissede de hic vakit harcama. Batak bir sirket o. Tek farki, bu sefer olayi en basindan, yani kadin scami yapmaya basliyorken yakaladim. Boyle bir sans borsada pek kolay ele gecmez. Sonuna kadar da, SPK'nin tahsislisini fiktif islem yapiyor diye red etmesine, degerlerndirmeleri cikaran Yeminli Mali Musavir'in lisansini iptal etmesine kadar da vurdum. Dolandirici da zaten gidip kendine oglu yasindaki adam aldi koca olarak milletten carptigi 40 milyon lira ile.

Sayfa 457/1032 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •