-
Peki ne zaman bedelli başlayacak tarih belli mi. Başka platformlarda başladığı yazıyor, SPK onayına gerek yokmuş deniliyor. Gerçek mi bunlar...
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yönetim kurulu genelkuruldan onay almadan kayıtlı sermaye tavanına kadar ödenmiş sermayesini kayıtlı sermaye tavanına kadar yükseltebilir tabi bağlı olduğu kurumun ilgili mevzuatlarına uymak şartıyla finansal tabloların ve ya denetim kurallarına uymalarını tabloların rapor tarihlerinin 6 ayı geçmemesi şartını arayabilir.
Spknın onayı olmadan birşey yapamaz.
İzahname hazırlaması gerekiyor.
Para girişi olacağı için paranın nasıl kullanılacağı bildirilecek .
-
Bedelli sermaye artırımının onayı zor duruyor piyasa değeri 1.44 defter değeri 8.4 olan şirketin bu tabloya göre bedelli talebi mantıklı değil yüzde ikiyüz tahsisli sermaye arttırımına gitse 16 .8 lira hisse başına para ödemesi gerekir
Eğer 1lira nominal değerli hisseye piyasada 1.44 lira para veriyorlarsa bu hisse birde defter değeri 8.4 liradan hesap edersek .
1lira nominal değerli 1.44da işlem gören hissemizin yöneticileri 1.44 liya karşı +2lira istiyorsa bedava demek Rüçhan Hakkı kupon pazarı uçar.
Şimdiye kadar neden uçmadı rüchanlarmı beklendi denebilir işte tezgah dolap masa çekmece adını nekoyarsan o olur bu oyunlar hiç bitmez kötü seneryolar iyi olan şirketler için geçerli olmaz sabırlı olan zamanında alan canavarın üstünde gezer altın dolar faiz masal olur
Defter değeri
-
Teşekkür ediyorum...
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
% 26.06 %27.48 %48 hangisi doğru ufak ufak mı yoksa çoğu benimmi diyecek hepsi benim diyemezde.
-
Onur anlaşılan hisseye hakimsin bende aynı görüşteyim sert bir hareket öncesi yapılan numaralar gibi zor olan hisse yukarı koparken içinde kalabilmek sanki eli kulağında
-
Bedelli için daha önce de karar almamış miydi. Spkya başvuru oldu mu
-
Sonun başlangıcı mı yeni bir başlangıç mı esastan bakmak lazım zamanmı beni benmi zamanı kullanıyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri