Originally Posted by
cevdet _060
1000 lira ne ki jantsa gibi bir hisseye yukarı da Sayın Tuzlu arkadaş yazmış bir sürü hikayesi var. Ha 1000 lerin biraz üzerinde kar satışları ve çözülme olur orada bir paniklemeler başlar sonra düşenleri aşağıya basarak toplarlar sonra 1500 lere yolculuk başlar. Bölünse bile yerine çabuk gelebilecek toparlayacak hisse yine çok insanın gözdesi olmaya devam edecek bir şirket.

Originally Posted by
katti
Allah herkesin gönlüne göre versin. Birileri inecek birileri binecek. Gönül ister ki 2000 3000 4000 olsun. Piyasada tavanlarda o kadar pozitiflik olunca, düşüşlerde de o denli bozulma oluyor kartonda ilk çözülme 1362 den olmuştu. Sonra 2500 lere sürdüler. Oradaki bedelsiz bizim 3,5 katımızdı. Ben o rasyolara göre diyorum. Unutmayalım daha geçen sene ramazanda 58 den almıştım. Hayırlısı olsun
Kesinlikle YTD.
Rakam vermeye karşıyım verilmemesinide şiddetle tavsiye ederim.Kartonun allah canını almasın 15 senedır bedelli verecekti. 2 kere kayıtlı sermaye sisteminden cıktı! Bu sebebden orada beklenti çok yüksekti.
bedelsiz vermeden once iyice bıktırmıştı. 1350 tlden tavanı bozması beni ürtütüp kaçırmya yetmi,şti.
jantsada da beklenti bedelsizdi lakin bu beklentri karton, konya veya egedeki gibi tutku ile yıllarca beklenen bir hareket değildi. spegimiz var ve ciddi manada sirkete (yıldız pazara cıkıs ile) prim yaptırdı. suan satışlar ky satışı olarak görüyorum . tavan serisinin temettüye kadar devam edecegini düşünüyorum. o esnada brüt takas ve şirketten spk başvureusunun geleceğini ve serinin devam edeceginide düşünüyorum.Kısaca bedelsiz hareketinin Bölünene kadar evam edeceği muhtemeldir fiyat konusunda AAlllah kerim.... bu senaryo tamamen benım kafamdaki yol haritasıdır ne olur ne gider ben bilemem yazılanlara bakıpda yatrımım yapmayın burada yazılanlar sadece ve sadece işkembeden sallamasyondur
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Yer İmleri