Sayfa 457/607 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. 1000 lira ne ki jantsa gibi bir hisseye yukarı da Sayın Tuzlu arkadaş yazmış bir sürü hikayesi var. Ha 1000 lerin biraz üzerinde kar satışları ve çözülme olur orada bir paniklemeler başlar sonra düşenleri aşağıya basarak toplarlar sonra 1500 lere yolculuk başlar. Bölünse bile yerine çabuk gelebilecek toparlayacak hisse yine çok insanın gözdesi olmaya devam edecek bir şirket.

Allah herkesin gönlüne göre versin. Birileri inecek birileri binecek. Gönül ister ki 2000 3000 4000 olsun. Piyasada tavanlarda o kadar pozitiflik olunca, düşüşlerde de o denli bozulma oluyor kartonda ilk çözülme 1362 den olmuştu. Sonra 2500 lere sürdüler. Oradaki bedelsiz bizim 3,5 katımızdı. Ben o rasyolara göre diyorum. Unutmayalım daha geçen sene ramazanda 58 den almıştım. Hayırlısı olsun

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    1000 lira ne ki jantsa gibi bir hisseye yukarı da Sayın Tuzlu arkadaş yazmış bir sürü hikayesi var. Ha 1000 lerin biraz üzerinde kar satışları ve çözülme olur orada bir paniklemeler başlar sonra düşenleri aşağıya basarak toplarlar sonra 1500 lere yolculuk başlar. Bölünse bile yerine çabuk gelebilecek toparlayacak hisse yine çok insanın gözdesi olmaya devam edecek bir şirket.
     Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Allah herkesin gönlüne göre versin. Birileri inecek birileri binecek. Gönül ister ki 2000 3000 4000 olsun. Piyasada tavanlarda o kadar pozitiflik olunca, düşüşlerde de o denli bozulma oluyor kartonda ilk çözülme 1362 den olmuştu. Sonra 2500 lere sürdüler. Oradaki bedelsiz bizim 3,5 katımızdı. Ben o rasyolara göre diyorum. Unutmayalım daha geçen sene ramazanda 58 den almıştım. Hayırlısı olsun

Kesinlikle YTD.
    Rakam vermeye karşıyım verilmemesinide şiddetle tavsiye ederim.Kartonun allah canını almasın 15 senedır bedelli verecekti. 2 kere kayıtlı sermaye sisteminden cıktı! Bu sebebden orada beklenti çok yüksekti.
    bedelsiz vermeden once iyice bıktırmıştı. 1350 tlden tavanı bozması beni ürtütüp kaçırmya yetmi,şti.
    jantsada da beklenti bedelsizdi lakin bu beklentri karton, konya veya egedeki gibi tutku ile yıllarca beklenen bir hareket değildi. spegimiz var ve ciddi manada sirkete (yıldız pazara cıkıs ile) prim yaptırdı. suan satışlar ky satışı olarak görüyorum . tavan serisinin temettüye kadar devam edecegini düşünüyorum. o esnada brüt takas ve şirketten spk başvureusunun geleceğini ve serinin devam edeceginide düşünüyorum.Kısaca bedelsiz hareketinin Bölünene kadar evam edeceği muhtemeldir fiyat konusunda AAlllah kerim.... bu senaryo tamamen benım kafamdaki yol haritasıdır ne olur ne gider ben bilemem yazılanlara bakıpda yatrımım yapmayın burada yazılanlar sadece ve sadece işkembeden sallamasyondur
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    1000 lira ne ki jantsa gibi bir hisseye yukarı da Sayın Tuzlu arkadaş yazmış bir sürü hikayesi var. Ha 1000 lerin biraz üzerinde kar satışları ve çözülme olur orada bir paniklemeler başlar sonra düşenleri aşağıya basarak toplarlar sonra 1500 lere yolculuk başlar. Bölünse bile yerine çabuk gelebilecek toparlayacak hisse yine çok insanın gözdesi olmaya devam edecek bir şirket.
    arkadaşlar bu türlerde çok bulunmuş bir dostunuz veya ahbabınız olarak bir tavsiyede bulunayım gözünüzü çok karartmayın bende yok artık alayım diye bir derdim de yok bu saatten sonra ama kar cebe sıgar kafanızdaki hesabı yapın başkalarının şu olacak bu olacak laflarını es geçin belli bir noktadan sonra kademeli vermeye başlayın az biraz da çerezlik bırakabilirsiniz ky pisikolojisi hep daha çok ister ve işte hata da orada başlar ettiginiz karı da eritirsiniz çünkü bir hissenin ederi ve beklentisi bittimi 5-10 sene hep uyur tabi genede en iyisini siz bilirsiniz hayırlı kazançlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Alııstakı lot sayısı 150bınlere dustu. Ama satıs yemedı .Alıs ıcın yazanlar cektı emırlerını
    Aynen.endeks çıkarken kimse parayı alması zor olan yerde tutmayıp başka hisselerden alım yapmıştır.bölünene kadar olacak fiyatlama için kimse birşey bilemez herkes kendi istegine göre ister siz siz olun kendi kararınızı kendiniz verin etki altında kalmayın

6.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra hisse fiyatlaması ve şirketin atacağı adımlar vizyonunu daha belli edecek !!!

A ). Zirveden hisseleri devir edip bundan sonra hisse şelale yada yatay mı olacak ?

B) . Yoksa bu satış bazı şeylere engel olmasın diye yatırımcının ve şirketin önünü mü açtı ?

Bu kadar sert hareketler edip buralarda bu haberin gelmesi ilginç geldi ?

Yatırımcı dostumu yoksa yeni taşıyıcılar arayan şirket mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cvp B çıktı Helal olsun böyle şirketlerin İMKB de çoğalması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Sırada 827 var yarın ola hayrola......

8. kesinlikle bedelsiz icin almamistim asla beklemiyordum. 13 yildir borsada hic boylr iyi surprize denk gelmemistim. daha gecen hafta aldim. konya cimentodan kufurler
    yagdirarak
    cikip buraya girdim

Sayfa 457/607 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •