Sayfa 457/701 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Gerçek düşüşün başlangıcı 21 22 Şubat ta başlayacak ve bundan çok eminim Nisan in ilk haftasına kadar ayı piyasasi izleyeceksiniz bizde tribünde yerlerimizi aldık büyük senetlerin bitişini bekliyordu piyasa nihayet dün ve bugün son morfinlerini aldılar ve bittiler kimseyle alıp veremedigim yok her kim ne derse desin ben bilgi ve tecrübeme güveniyorum boğa olana niye boğasin demiyorum hatta boğa olanlar için de Algyo 32 altı olmamalı diyorum kendimce analiz yapıyorum adı üzerinde analiz şimdilik hakaret içerikli yazı yazanlari umursamıyorum önce haklı çıkmayı sabırla bekliyorum sonrasında ilgiliye cevap hakkımı kullanicam
    Analiz iste

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Analiz iste
    eksik. nisanı bulmaz. haftaya onlar basamağı değişir.

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Analiz iste
    Endeks yorumu yapmışsın.

Endeks yeşil, bu mu asıl düşüş

4.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Sadece bilanço beklentisi ile hissede olmak /kalmak çok doğru değil bence. Birincisi mevcut durumda bilançoyu tahmin etmek çok güç değil. İkincisi daha önce defalarca güzel bilançolar geldi ancak aynı anda hisse fiyatına olumlu yansıdığı pek görülmedi. Aksine ters hareket etme eyliminde oldu.
    Bizleri kalıcı anlamda yukarıya taşıyacak başkaca gelişmeler gerekli. Bunların başında da şirket merkezli açıklama, gelecek hakkında bilgilendirme, projeksyon ve hedefler. Özetle şirkete ve yatırımcısına güven verecek ve sahip çıkacak açıklamalar. Belki bir zamanlar sıcak tavaya su dökmek olarak nitelendirilen ancak benim nezdimde yine şirketine sahip çıkmak olarak gördüğüm pay geri alımı. Bir çok kurumsal ciddi şirket bu dönemde bunu yaptı. Bizim şiketimizin ve kasa durumunun da pekala buna uygun olduğunu biliyoruz. Ve elbette ki piyasa koşulları ve realitesine uygun yeniden değerleme çalışması, maslak ve büyükçekmece arazileri ile ilgili gelişmeler, Rusyadaki gayrımenkul ile ilgili iyi bir kira sözleşmesi, Bodrum satınalımı ile ilgili uygun ödeme planlı, dövizi akıllıca kullanılmış bir haber, yeni uygun yatırım amaçlı yurtdışı veya yurtiçi alı, proje geliştirme v.b.
    Genel kurulda her ne kadar önemsemesem de olumlu yansıyabilecek bedelsiz haberi ve daha da önemli olan iyi oranlı bir temettü açıklaması.
    Özetle benim beklentim bilançodan ziyade bu yazdıklarımdan bir şeylerin gerçekleşmesi.
    Bilanço herkesin malumu...
    Sabrın ve akıllı yatırımın galip gelmesi dileklerimle. Bol kazançlar kıymetli ortaklarım.
    Bu sene gelecek net kar, 2020 dahil önceki 5 yılın net karına denk. Yani geçmişte bu seviyede bir durum olmadı. Ayrıca bilançonun herkesçe bilinmesi hemen fiyatlanacağını göstermez. Bilanço geldikten hemen sonra da kredili işlem yapanları dökmek için ters hareket yaptığı doğrudur ama bu uzun süreli olmadı. Mesela 3. çeyrek bilançodan sonra hemen hareket etmedi ama hareket edeceği de barizdi. Yeniden değerlemeler ile de 20 Aralık düşüşünden erken toparlandı. Bakalım kısmet.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    eksik. nisanı bulmaz. haftaya onlar basamağı değişir.
    Asagi ayranci
    Yukari ayranci
    Hangisi

6.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    Endeks yorumu yapmışsın.

Endeks yeşil, bu mu asıl düşüş
    Düsusun baslangici Rus endeksi eksi 13 piyasalarin birbirine bagli oldugunu unutmayin BTC Rus ....... Boslugu doldurun

7. Sabaha kadar bir şeyler düzelmezse açılış sıkıntı.

https://twitter.com/emekliborsaci/st...180266502?s=21

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Düsusun baslangici Rus endeksi eksi 13 piyasalarin birbirine bagli oldugunu unutmayin BTC Rus ....... Boslugu doldurun
    Rus borsasında bu çapta bir düşüş olması normal değil mi? Bir sürü yaptırıma maruz kalacak ve Rusya'da bizim aksimize halen yabancı yatırımcı var.

Bizde panikle satacak yerli yatırımcı hariç kimse kalmadı. Elbette düşüş olacak ama bu denli sert olacağını sanmıyorum.

Haber akışına duyarlı depresif günler geçiririz bir süre.

Herkes hamlesini yaptıktan sonra masa kurulur, anlaşma sağlanır, yolumuza bakarız.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 457/701 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •