Sayfa 457/993 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Powell: Faiz faiz artırımlarında hızlı şekilde hareket etti

Powell: Fiyat istikrarını sağlama görevimiz var

Powell: Bilançomuzu ciddi şekilde azaltma sürecindeyiz

Powell:
    - Enflasyonu aşağı getirmeye güçlü şekilde bağlıyız
    - Politika bu güne kadar uyarlanabilir oldu ve öyle olmaya devam edecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Powell: Faiz oranlarının hızlı şekilde artırılmaya devam edilmesinin önümüzdeki aylarda uzun vadeli uzun vadeli enflasyon bekleyişlerinin aşağı gelmesine yardım edeceğini öngörüyoruz

Powell: Önümüzdeki toplantılarda faiz artırım hızı verilere bağlı olacak

Powell: 75 baz puanlık artırımın sürekli hale gelmesini beklemiyoruz

Powell: Gelecek toplantıda 50 veya 75 baz puan artırım olabilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Powell: Geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon ve istihdam verileri sonrasında daha agresif hareket etmeye karar verdik

Powell: TÜFE verisi sonrasında daha büyük faiz artırımının uygun olacağını düşündük

Powell: Enflasyon yukarı yönlü şaşırttı ve bu toplantıda güçlü bir adım atmamız gerektiğini düşündük

Powell: Politikayı bu yılın sonunda ılımlı şekilde sınırlayıcı bir seviyede görmek istiyoruz

Powell: Politika faizi için bu ılımlı sınırlayıcı seviye yüzde 3-3,5 aralığında

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    1 çeyrekle işi hallediyorsan ne mutlu sana ...
    Yoo bugün aldığım çeyrek bu pazar.
    Ayrıca ağustosta 2 düğün var. 2 çeyrek daha gerek. Üstelik düğün git geli yakittan daha masraflı.

6. vakifbank $100K ustune %6 faiz veriyor

baya iyi oran

ABD faizlerinin önümüzdeki süreçte min 6 olmasını bekliyorum..2023 de faiz artırımlarına devam...

8. İmkansız o kadar faiz yüküne dayamazlar borç büyüklüğü 2008 değil 2001 hiç değil
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    ABD faizlerinin önümüzdeki süreçte min 6 olmasını bekliyorum..2023 de faiz artırımlarına devam...

Sayfa 457/993 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •