Sayfa 457/1005 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O kagıttan(crfsa) lokomotif olmaz..Cacık olur...

LOKOMOTİF DEDİĞİN vurduğu zaman oturtacak...Ama CRFSA bence dolar bazlı diplerde alınacak 10-15 hisseden biri olabilir...
    Migrostan dolayı sektörü çok yakından takip ediyorum. Oranın tek kurtuluşu satış olur gibi artık.

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @thebigshort, un dünkü beklentisi bugün gerçekleşecek gibi, @mert45, in short dan long a dönmesi genel algı değişimini yansıtabilir, çoğunluk artık düşüşe inanmaktan vazgeçtiyse, zamanı gelmiş olabilir!
    Al bir ters indikatör daha Viop30 7455 de anlık... Ulan berkimcans, sen varya sen

Pay Vadeli shortlar bugün iş yaptı ama gene erken kapandı!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    ABKA umarım Carrefour değildir o hisse
    O kagıttan(crfsa) lokomotif olmaz..Cacık olur...

LOKOMOTİF DEDİĞİN vurduğu zaman oturtacak...Ama CRFSA bence dolar bazlı diplerde alınacak 10-15 hisseden biri olabilir...
    Güçlü sahiplik var(FRANSA-SABANCI)..bir zamanlar MGROS ta sallanıyordu...Elbette mali durumu bozuk ama sahipleri güçlü ise günün birinde bir şeyler olur...satma-ortaklık vs...

BIMEKS olayı varken bir hisse diplerdeyse alınmaz...burada önemli fark güçlü sahiplerinin olmasıdır.

5. Şoför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye bakıyor şahit abi. Atlarsa bugün şoförü kolundan tutup getirmem big big abimin de göynü olsun, ilk devre kesen tahta olursa yazarım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Mert abi sakın çöle filan gideyim deme seni orada bile bulur kutup ayısı. Sende böyle kısmet varken orada bilem denk gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt;6486224 ba[B
    ]Şoför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye[/B]kıyor şahit abi. Atlarsa bugün şoförü kolundan tutup getirmem big big abimin de göynü olsun, ilk devre kesen tahta olursa yazarım
    yan koltukta sen yokmusun it şunu 3 cetonun kasada değilmi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. ilk devre kesen tahta Sanko oldu big abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 457/1005 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz