Sayfa 457/460 İlkİlk ... 357407447455456457458459 ... SonSon
Arama sonucu : 3675 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    O zaman siyasal bir darbedir,esas konu yüksek seçim kurulununa aittir,o hiç sayılıyor...
    Gerçekten bir sarmaldayız ve gemi azıya aldı ne isterse yapıyor.

10 kişinin katili pkk lı serbest konuştu denilenler içerde kavala dahil 7 yılmı oldu nedir.

milyar dolarlık yolsuzluk yapıldığı aşikar konular da tık yok varsa yoksa Chp

Tüm CHP oy verenleri tıkın içeri o zaman.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Her şey öyle çürüdü ki tedavisi imkansız hale geldi.

13 Ağustosta % 43.97 gören yabancı takası bugün itibarıyla % 40.10 düşmüş, dün açığa satış tekrar devreye girmiş, devre kesme oranı 5'ten 6 ya yükseltilmiş vsvsvsv bunların hepsi tesadüf!!!

Asla doymadılar asla doymayacaklar bu kadar net.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,952
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Her şey öyle çürüdü ki tedavisi imkansız hale geldi.

13 Ağustosta % 43.97 gören yabancı takası bugün itibarıyla % 40.10 düşmüş, dün açığa satış tekrar devreye girmiş, devre kesme oranı 5'ten 6 ya yükseltilmiş vsvsvsv bunların hepsi tesadüf!!!

Asla doymadılar asla doymayacaklar bu kadar net.
    Dün vadeli sistem devreye giremedi 1 gün sonrasına olduğu için,bugünde şimdi sıra onlarda,bakalım sonuç ne olacak,o yazdığın yabancı oranı kime ait belli değil esas paranın kaynağı önemli,piyasalarda muazzam kara para trafiği var ve aklanması lazım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,952
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gerçekten bir sarmaldayız ve gemi azıya aldı ne isterse yapıyor.

10 kişinin katili pkk lı serbest konuştu denilenler içerde kavala dahil 7 yılmı oldu nedir.

milyar dolarlık yolsuzluk yapıldığı aşikar konular da tık yok varsa yoksa Chp

Tüm CHP oy verenleri tıkın içeri o zaman.
    Çünkü çok korkuyorlar yargılanmaktan,geberik ben geberene kadar devam edeceğim diyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,952
    VİOP yatay açılış yaptı,ilerleyen saatlarde bakacağız...

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dün vadeli sistem devreye giremedi 1 gün sonrasına olduğu için,bugünde şimdi sıra onlarda,bakalım sonuç ne olacak,o yazdığın yabancı oranı kime ait belli değil esas paranın kaynağı önemli,piyasalarda muazzam kara para trafiği var ve aklanması lazım...
    Piyasa bir kaç gündür patinaj yapıyordu, dün sabah BOFA ve yan kolları sabah sattılar akşam yerine koydular % 100 doğru tahmin yapmışlar!!!

BOFA da işlem yapanların bıyıklı/ne olacağını haber olan olduğuna eminim ama ispat edemem.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

TÜİK: Tüketici fiyatları Ağustos'ta aylık %2,04 (Beklenti %1,80, Önceki %2,06)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Saat 10:01:56 itibarıyla BIST100'de meydana gelen 2% değişim sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 457/460 İlkİlk ... 357407447455456457458459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •