Sayfa 458/964 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Birileri gerçek yatırımcının emeğini bedavadan almak için çok fazla ileri gitti, ky nin yıllarını çaldılar. birilerinden bilgi edinmeyi bırakınız direkt spk dan bilgi edinmeyi deneyiniz. Neden birilerinin aklına ihtiyaç duyarsınız ki? Ben öyle yapıyorum. sizler de madem ky siniz. Her bir ky spk ya bu konularda sorular sormayı akıl etmiş olsaydı biliniz ki herşeyi belki de daha iyi görebilirdiniz. Yıllarımızı çaldılar. forumlarda (alın teri emeğimden oluşan yatırımıma) meydan okur gibi yorum yapanlar... battı batacak diye tarzı gerek tahtadaki hareketler gerekse kaptaki haberler ile paralel olarak yorum yazanları gördük. Şirket yandaşı değilim diyenler ama ne hikmetse tüm bu yerli yerine oturan domino taşları gibi birbirini tamamlayan ekip oyununu andıran 3-4 yıllık süreci gördük. Spk dan bilgi edinebilirsiniz. Bildiklerim kendimde kalır. Kimseyi etki altına almak istemem. 3 yıldan fazladır bundayım. çıkmayı düşünmüştüm fakat birisi yatırımcıya kendinden çok emin şekilde meydan okumaya kalktı ona kızdım ve halen devam ediyorum. Bundan sonra ne yaparım. Şuna eminim ki ; elimdeki lotların çeyreğini batmasını görmek için tutacağım. İşin aslı hani öyle bir durumu görmüyorum da bu algıyı yapan ( şirket yandaşı değilmiş te ama ne hikmetse ekip işinde baya uyumlu olan) şahıslar ın beklentisi olduğu için onlara göre kot dışı ise oraya kadar bekleteceğim. Elbet bana göre ise çeyrek lotum yakın izleme pazrından çıkışını görmek içindir yani çağrı içindir. Onu göreceğim o kadar. Çağrı yoktur diyenler olacak. Ve ben bu konuya tekrar parmak bastım. Çünkü bu şirketi yönetenlerin artık bedel ödemesi gerekir diye yazdım. Bunca zamandır yatırımcıyı süründürdükleri yetmiyormuş gibi halen de süründürmeye devam ediyorlar. şöyle 1,5 lara gelse çok kişi kaçıp gidecem ama istedikleri 0,35 lerden almak. hatta şimdi de 0,60 lardan almak. orada da süründürmek. Bu nedenle akıllı olun ky. spk ya sorun. yakın izleme pazarından çıkmasının şartları günümüz itibari ile nelerdir. sorun öğrenin bakalım. çağrı zorunluluğu kalmış mı direkt spk dan resmi yazı ile öğrenin. Spk, resmi olarak çağrı zorunluluğu kalkmıştır dedi mi ki herkes bu kanıya vardı. Hani dedim ya bu konuya parmak bastım. Ky yi süründürme derdinde olan terbiyesizler bedel ödesinler diye bu konuya parmak bastım. ky den bedavaya alamasınlar diye yazdım. Çağrı zorunluluğu kalkmaış ise avucunuzu yalarsınız ey spek misiniz ne siniz. Süründürürsünüz öyle mi? Hadi sirindirün. İlla ki böylece siz de sürüneceksiniz. spek bozuntuları. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    spk.cevap verirmi zannediyorsunuz.cevap verir gibi yapar hiçbir şey yoktur cevabın içinde.
    yatırımcılaı bu hale getirmesinin suçu epeyse spk.dadır.
    spk.dan çağrı olmaması nedeniyle olan mağduriyetimiz için usullere uyularak tazmin davası açılabillir ama sonuç ne olur burası Turkiye
    Güzel cevap.

3. Bu şirketin eldeki veriler ile gözaltından çıkması mümkün değil.
    Biz yatırımcıların talebi süresiz devam eden brüt takas ve internetten işlem yasağının kalkması.

4. fabrika ayarlarınız değişmez olsa gerek. Herkes layıkı ile yönetilir. sizin gibi birine de en iyi cevap asla spk dan bilgi edinmemeniz olacaktır. Öyle ya. sizin düşünceniz cevap şekliniz ile bunu teyit etmiştir. Spk sizin için boş. siz şirketin verilerini dikkate alın. YTD

5. Çağrı olayından sonra spk ya güvenim kalmadı benim ve çağrı olayı spk için bitmiştir bence. Otursunlar pay tebliğlerini gözden geçirsinler. Siz öyle diyorsunuz ama şirket spk ya karşı avantajlı durumda adamlar isterse tazminat davası açabilirler.

6. Haftaya bi haber gelse ne olur?

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Gelen habere bağlı.. Güzel bir haber ne güzel olur. İlaç gibi.. İlk güzel haberde buranın %60-70 i satar arkasına bile bakmadan

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by melike Yazıyı Oku
    Birileri gerçek yatırımcının emeğini bedavadan almak için çok fazla ileri gitti, ky nin yıllarını çaldılar. birilerinden bilgi edinmeyi bırakınız direkt spk dan bilgi edinmeyi deneyiniz. Neden birilerinin aklına ihtiyaç duyarsınız ki? Ben öyle yapıyorum. sizler de madem ky siniz. Her bir ky spk ya bu konularda sorular sormayı akıl etmiş olsaydı biliniz ki herşeyi belki de daha iyi görebilirdiniz. Yıllarımızı çaldılar. forumlarda (alın teri emeğimden oluşan yatırımıma) meydan okur gibi yorum yapanlar... battı batacak diye tarzı gerek tahtadaki hareketler gerekse kaptaki haberler ile paralel olarak yorum yazanları gördük. Şirket yandaşı değilim diyenler ama ne hikmetse tüm bu yerli yerine oturan domino taşları gibi birbirini tamamlayan ekip oyununu andıran 3-4 yıllık süreci gördük. Spk dan bilgi edinebilirsiniz. Bildiklerim kendimde kalır. Kimseyi etki altına almak istemem. 3 yıldan fazladır bundayım. çıkmayı düşünmüştüm fakat birisi yatırımcıya kendinden çok emin şekilde meydan okumaya kalktı ona kızdım ve halen devam ediyorum. Bundan sonra ne yaparım. Şuna eminim ki ; elimdeki lotların çeyreğini batmasını görmek için tutacağım. İşin aslı hani öyle bir durumu görmüyorum da bu algıyı yapan ( şirket yandaşı değilmiş te ama ne hikmetse ekip işinde baya uyumlu olan) şahıslar ın beklentisi olduğu için onlara göre kot dışı ise oraya kadar bekleteceğim. Elbet bana göre ise çeyrek lotum yakın izleme pazrından çıkışını görmek içindir yani çağrı içindir. Onu göreceğim o kadar. Çağrı yoktur diyenler olacak. Ve ben bu konuya tekrar parmak bastım. Çünkü bu şirketi yönetenlerin artık bedel ödemesi gerekir diye yazdım. Bunca zamandır yatırımcıyı süründürdükleri yetmiyormuş gibi halen de süründürmeye devam ediyorlar. şöyle 1,5 lara gelse çok kişi kaçıp gidecem ama istedikleri 0,35 lerden almak. hatta şimdi de 0,60 lardan almak. orada da süründürmek. Bu nedenle akıllı olun ky. spk ya sorun. yakın izleme pazarından çıkmasının şartları günümüz itibari ile nelerdir. sorun öğrenin bakalım. çağrı zorunluluğu kalmış mı direkt spk dan resmi yazı ile öğrenin. Spk, resmi olarak çağrı zorunluluğu kalkmıştır dedi mi ki herkes bu kanıya vardı. Hani dedim ya bu konuya parmak bastım. Ky yi süründürme derdinde olan terbiyesizler bedel ödesinler diye bu konuya parmak bastım. ky den bedavaya alamasınlar diye yazdım. Çağrı zorunluluğu kalkmaış ise avucunuzu yalarsınız ey spek misiniz ne siniz. Süründürürsünüz öyle mi? Hadi sirindirün. İlla ki böylece siz de sürüneceksiniz. spek bozuntuları. YTD
    Çağrı davası süreci nedir takip edemedik pek. Kimsenizde net bilgisi yok. Ana gözlemlediğim kadarıyla forumlardaki bilgi verne önderleri yatırımcıların dikkatini bu konudan uzaklaştırıp, yeni muhteşem yönetimin yeni maharetlerini öne çıkararak, yeni yönetim ile umut pımpalıyorlar ve çağrı blokajı kalkarsa hersey daga iyi olacak düşüncesini empoze etmeye çalışıyorlar sürekli...

Çağrı konusu biterse ne olur? Sonuç olarak SPK yanlış kararlarıyla yatırımcıları yanıltmış olur ve zarar etmesine neden olmuş olur, patronlarada zarar vermiş olur uzun uzadı hukuk İle uğraştıracak hisseleri bloke ederek bir çok şeyde alıkoyarak. Ve tarafıarın zararlarını hukuksal olarak tanzim etme hakkı da doğar

Böyle bir sonuçta Yatırımcıların öncülerinin önderliğinde 4 yıllık zararı tanzim için dava açacaklar mı acaba. Öncüleri bu konusada öncülük edecek mi

Veya patronlar ile avukatkarı Kervn ın 4 yıllık zararı SPK nın yanlış kararı yüzünden diye iddiaları var. “Tarafsız” Danıştayda böyje gerekçeler sunmuş. Ozaman şirket yönetiminin de SPK yı dava etmedi şirket zararlarını tanzim etmesi gerek miyır mu.

Gerçi bu dava süreçleri bşr çok dosyanın yeniden kurcalanmalı Danıştayın kararının doğruluğu tarafsızlığına kadar bir çok şeyin daha çıplak sorgulanmasına neden olur.

Acaba böyle spk ya karşı davalar açarak olgukarın olayların hukuken daha çıplak şekilde tekrar irdelenmesine patronlar veya bilgili yatırımcı önderleri fırsat verir mi.

Burda gerçekten spk kural ve yadakarıns göre Danıştayın kararı doğruysa herseye eyvallah deriz elbette... ama Danıştayın sunduğu gerekçeler o kadar gerçeklikten uzak ki ve de ayrıca dava kapsamının konusuyla o kadar alakasız gerekçeler var ki, Danıştayın tamamen taraflı olduğunu düşündürecek bir sunum yapılmış..

Ayrıca aynı şirket birleşimi diğer büyük yatırımcılar İle kurumsal yatırımcıların olduğu diğer borsa şirketlerde olsaydı adil bir fiyattan çağrı olmadan böyle bir birleşme mümkün olabillr miydi, veya o tür şirketlerde böyje halka açık ile halka açık olmayan şirketler arası aynı koşullarda şirket birleşimi olmuş olsaydı Danıştay böyle bir çağrıdan muhafiyet kararı verebilir miydi? Bu soruların cevabı önemlidir

Sayfa 458/964 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •