Sayfa 458/958 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Günaydın.AFYON rezili için söylenecek laf kalmadı.saldık bayıra allah kayıra.
    Rezil kağıt hiçbir zaman mahcup etmedi(!)düş dedimmi düşüyor maşallah(!).Küçük yatırımcı DÜŞMANI SABANCI mirasyedilerininde bu vesile ile bir defa daha hatırlarını (!)sormadan geçemiyeceğim.Sağolsunlar kırılmayalım diye (!)tüm sabancı kağıtlarını aynı oranlarda aşağı çekiyorlar AKBANK %2.50 SAHOL %3.5 bizim rezil %3 ekside.

2. ne yükseldin de %3 düşüyorsun
    koç kağıt

3.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Rezil kağıt hiçbir zaman mahcup etmedi(!)düş dedimmi düşüyor maşallah(!).Küçük yatırımcı DÜŞMANI SABANCI mirasyedilerininde bu vesile ile bir defa daha hatırlarını (!)sormadan geçemiyeceğim.Sağolsunlar kırılmayalım diye (!)tüm sabancı kağıtlarını aynı oranlarda aşağı çekiyorlar AKBANK %2.50 SAHOL %3.5 bizim rezil %3 ekside.
    Bu gün bütün kağıtlar yeşil 2 kağıt ekranımda nötr AFYON, ÇİMSA

Alıntı Originally Posted by ka64 Yazıyı Oku
    Bu gün bütün kağıtlar yeşil 2 kağıt ekranımda nötr AFYON, ÇİMSA
    İyi günler kardeşim.Ben uzun zamandır söylüyorun.K.y. düşmanı SABANCIZADELER borsadaki bütün kağıtlarını mümkün olduğu kadar aşağıda tutmaya çalışıyorlar.Buldular bizim gibi enayileri istedikleri gibi at oynatıyorlar kağıtlarında ve lanet şirketlerinde.Allah beter etsin hainlikten yana olanları.

5. Sabancı sabancı hep kuvvetliden yana oynayan sadece kazanmayı düşünen bir holdıng,sasayı sattı adamlar sasayı uçurdu.Bunlarda kalsaydı en azından yerinde sayardı.Hoş bu piyasada iyi kagıt bulmak da hemen hemen imkansız oldu,gelecegimiz kapkaranlık,umut sıfır.Allah sonumuzu hayretsin ama benim inancım sıfır.Herkese sabır ve saglık diliyorum.Bence en önemlisi de saglık.

6. %10 dan kağıdı bir de eksiye geçirde tam olsun. Senin gibi speğin ta .......

7.  Alıntı Originally Posted by ka64 Yazıyı Oku
    %10 dan kağıdı bir de eksiye geçirde tam olsun. Senin gibi speğin ta .......
    Allah belası versin....

8.  Alıntı Originally Posted by ka64 Yazıyı Oku
    %10 dan kağıdı bir de eksiye geçirde tam olsun. Senin gibi speğin ta .......
    Tepede 1sn dahi kalamadi, hani desenki tepede biraz oyalansa yok ... Heralde borsa aleminin en pislik kagidi bu afyon dur saniyorum... buyuk ihtimal eksi kapattiracaklar... YTD

Sayfa 458/958 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •