Originally Posted by
Sabırlı Borsacı
14.13 kapattı 21 Ağustos 2020 Cuma.
Bist 110.988
Dolar 7.33
Euro 8.63
Altın 457.00
Bono Faizi %13.50
Ekonomik veriler bunlar..
Bagfaş
Yavaş yavaş mal yedire yedire aşağı salınıyor. Bu hafta 14.31 den alıp 14.51-14.52 lerden verdim. Uzun vade beklenecek zaman değil. Kârı gördüm mü verip yine düşünce alınabilir. Sistem bu. Tabiki sistemi uygulayabildiğin sürece sorun yok. Yukardan alıp da aşağı düşerse, aşağılardan yine alabilecek kadar nakit paran da olması gerekir. Bu kağıt hep düşecek değil. Arada bir de tepki verecektir. Önemli olan o tepki vereceği noktayı bilmekten geçiyor. Fibo seviyelerini bilmek gerekir. O seviyeler arasında kademeli alım satım yapılabilir. 07 Ağustos 2020 Cuma günki endeksin 98.500 lere kadar düştüğü zaman ki 13.50 li seviye, şimdilik destek olarak düşünülebilir. Ama uzun vadi destek mi diye soran olursa, tabiki de değil. Uzun vadede daha aşağıları gösterip, milletin elindeki malı bir şwkilde almaya çalışacaklardır. Bu yazdıklarımı unutmayın. İlerde yine yazarsam, bugünleri hatırlatırım. 2021 yılı Bagfaş beklentim 7.00-10.00 TL aralığıdır. Kabul edersiniz de etmeyebilirsiniz dee. Benim yazdıklarım da zaten YTD .
Herkese bol kazanç diler, saygılar sunarım.
Hala bekliyormusun 7-10 tl aralığına sayın sabırlı borsacı ?
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer İmleri