Daha düne kadar Elin malıyla üretecisinden daha fazla övünen vatandaşlar bugün boykot derdinde. Traji komik bir insan topluluğu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha düne kadar Elin malıyla üretecisinden daha fazla övünen vatandaşlar bugün boykot derdinde. Traji komik bir insan topluluğu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Cumhurbaskani Erdogan;
ABD’YE SERT TEPKİ
Şimdi duyuyorum bazı ABD’liler çıkıyor İlham kardeşimizi arıyor, ‘Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz. Yeri gelirse yaptırım uygularız’ diyor. Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap. Biz sizden F-35 için adım attık, para ödedik, vermediniz. Bizi tehdit ettiniz. Biz kabile devleti değiliz, Türkiye’yiz.
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Bazı ABD'liler, İlham kardeşimi arıyor, 'Sizin yanınızda kimin olduğunu biliyoruz. Türkiye var. Yeri geldiğinde yaptırım uygularız' diyor. Yaptırımın neyse geç kalma yap. Biz F-35 için adım attık, paramızı ödedik siz vermiyorsunuz. 'S-400'leri geri gönderin' dediniz. Biz kabile devleti değiliz, Türkiye'yiz. Yıllar önce onlardan İHA'ları istedik, vermediler. Şimdi SİHA'larımız var. Bazı ülkeler SİHA'lar konusunda önümüzü kesmeye çalışıyorlar.
POPULİST siyasette, kutuplaştırma ve insanları son büyük savaş olarak
tahayyül edilen bir karşılamaya hazırlama başlıca uygulamalarındandır.
Popülistler için KRİZ, işlerin durumunu gösteren nesnel
bir tanımlama değil, bir yorumlama meselesidir.
Kendi iktidarlarını meşrulaştırdığı için bir durumu
kriz olarak adlandırmaya ve varoluşsal tehdit gibi göstermeye heveslidirler...
Kriz bir performans olabilir ve siyaset sürekli olarak kuşatma altındaymış gibi
sunulabilir.. (Moffitt,2015-Yalın Alpay)
Abd ye ayarı verdik yine. Yaptırım maptırım diyologları var. Ptesi elimize verirler. Yeşil şey rekor tazeler. Biz kesekağıtcılara da verirler zopayı [emoji849]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri