Ramazan bayramı değil ama kurban bayramında belki 2.50 görür. Daha sürünmeye yeni başladı durun bakalım. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Ama 3 üstü maliyet olan arkadaşlar tekkede bayağı bekleyecek gibi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.turkishbulls.com/Default.aspx?lang=tr
Anasayfadayız bugün potansiyel yüzde 22 "kesinlikle Y.T.D.!"
Ne alaka arkadaşım ya .bir yazı ile hisse gitseydi ooo ver bin lira her gün onlarca hisse sitesi yazsin seni. Burada goy goya gerek yok . Açıp bakın 10 yıllık grafiklere düştüğü zaman kolay kolay kalkmayan bir hisse bu. Eylülden önce ciddi hareket beklemem. Daha yeni yataya sarmaya başladı hatta başlamadı çünkü her gün eksi kapıyor. Önce 3-4 gün bir yeşil yaksın bakalım. Ya da 1-2 hafta . Zamanı daha var.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
seni parayla mi tutup buraya koydular ne. Herkesten çok sen burdasın, ben senin büyük zarar ettiğini düşünüyorum ,hemde maliyetin 4 liralarda en az senin eminim.bu psikoloji aynen o psikoloji.hissesi olmayan biri hergun burda ve kimse yazmıyor senden başka da, hergun düşecek düşecek yazıyorsun, ky girmesin ki hisse çıksın istiyorsun. Yanlış düşüncedesin...
Kamiller her gün 1.50-1.60 hedef vermeye doyamadılar ama hala 2.20 kırılmadı
😀
Naber?
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Ben 4 tl maliyeti olacsk kadar keriz birinemi benziyorum. Benim uyarım KY için. Ama galip in adamları burada belkide sen onlardan birisin. Bu hisse ky uzak durursa çıkar. Benim maliyetim tam olarak 2.75. Ki ben bunu 2 haftada al sat ile 2 40 a indiririm sıkıntı değil. Olay bu gslup denen kan emiciye yem olmamak. Ama insanlar anlamıyor. Almazsanız hisse çıkar. Eli mahkum burada tutamaz.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Yer İmleri