64,3 milyon TL döviz açığı haberi geldi. 6,43 milyon TL kur farkı geliri yazarız son çeyrekte.
64,3 milyon TL döviz açığı haberi geldi. 6,43 milyon TL kur farkı geliri yazarız son çeyrekte.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Üstad dolar buralarda kalmayacak gibi sanki. 5.3 lerden tekrar bir tepki verdi 5.95 e kadar gidebilir bu da sıfır kur karı demek.
Gerçi benim için en önemli olan şey faliyet karının artarak devam etmesi. Bu faliyet karıyla dolar bize destek olmasa da olur gölge etmesin yeter
Ytd
Ne bu şimdi,boyle yanlislikmi olur,bir suru millet doviz poz.dolayi satti malını,
Adamlar yanlisi bir hafta sonrami fark ediyorlar,
Nerde spk,
Nerde ceza.
Bu nasil bir düzen,
Yaziklar olsun size soyguncu bilici ler,
Sehven yanlış,meyiniz doğru,
Vergi avantajiniz olmasa micmissiniz,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Bilanço da hala bir yanlışlık var gibi.
Döviz açığı 64.3 milyon tl yazılmış tamam.
Ancak kur riski bölümünde doların yüzde 10 artışından 3.4 milyon tl kar euro nun yüzde 10 artışında 1.9 milyon tl zarar görünüyor.
Dolar ın artışında da 3.4 milyon tl zarar görünmesi gerekmez mi?
Ytd
Biraz daha toplasınlar sonra düzeltirler
Sayın Cumba kuka nın dediği gibi böyle bir yanlışlığın telafisi olmayabilirdi. bende az kalsın az bir zararla satacaktım sadece çok yüksek faliyet karı hatrına tuttum.
Gerçi şuan itibariyle satanların bir kaybı yok gibi. döviz pozisyonunu beğenmeyip satanlar şuanda daha ucuza alabilme şansına sahipler fiyat daha da düştü sonuçta.
Ytd
Yer İmleri