Sayfa 459/938 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Böyle kıllar eskiden de vardı arkadaşlar bitmeyecekler ta ki amaçlarına ulaşıncaya kadar sürekli çıkacaklar. Areal bankı savunmaya başlamış şimdi de Yatırım yaptığı(????) şirket dışında her şeyi savunur bunlar. Birisi de son cümlede de asıl görmek istediğini açık açık söylemiş zaten.
    Kod dışını görmeyi en çok isteyenlerdenim , şirket yöneticilerin bedel ödemesi için istiyorum benim
    170 bin lotum çöp olsun istiyorum ve aynı şekilde şirket yancılarının da tahtada baskılayan o yancı bozuntularının da şirketin sahip olduğu hisselerin de çöp olmasını istiyorum. İşte bunun için kod dışı olmasını istiyorum anladın mı? Ya herro ya merro işte bu demek. Anlayabilmen için 3-5 lotun değil bayağı bir lotun olmalı ve yılların bu çakalların alavere dalavere işleri ile heba olmalı. Fakat sen anlayamazsın. ne çektin ki anlayabilesin. Ancak çeken anlar. Elimizdeki birikimimizi bizden peçete kağıdı fiyatına isteyen çakallar var ise kod dışı olsun. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by melike Yazıyı Oku
    Kod dışını görmeyi en çok isteyenlerdenim , şirket yöneticilerin bedel ödemesi için istiyorum benim
    170 bin lotum çöp olsun istiyorum ve aynı şekilde şirket yancılarının da tahtada baskılayan o yancı bozuntularının da şirketin sahip olduğu hisselerin de çöp olmasını istiyorum. İşte bunun için kod dışı olmasını istiyorum anladın mı? Ya herro ya merro işte bu demek. Anlayabilmen için 3-5 lotun değil bayağı bir lotun olmalı ve yılların bu çakalların alavere dalavere işleri ile heba olmalı. Fakat sen anlayamazsın. ne çektin ki anlayabilesin. Ancak çeken anlar. Elimizdeki birikimimizi bizden peçete kağıdı fiyatına isteyen çakallar var ise kod dışı olsun. YTD
    Ben seni anlıyorum. Çünkü ben 5 senedir bekliyorum. Kol gibi zarar var. Ne yapalım yani, yakalım mı hisseleri.
    Keşke çağrı olsaydı, olmadı işte.selametle kurtulmak için burada kendi düşüncemizi yazıyoruz, yazılanları okuyoruz.genel kurula katıldım mesela. Dr size bloke çözülmedi derken ben oradan size çözüldüğünü yazdım. Kendim gördüm kalkan ellerin lot adedini.
    Zaten senin demenle kot dışı olmaz. Benim dememle de ne bileyim 2 lira olmaz.

3. Rüya mı görüyorsunuz siz aynı dünyada mı yaşıyoruz biz diye merak etmeye başladım.

4. Hocam bu yazdiklarinizi hangi onculer nerede yazmis orneklerini yapistirinda bir inceleyelim...

Butun topicleri gezdim ben bulamadim.. Bunlari yazanlar kimse ogrenelim hocam...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bu yazdiklarinizi hangi onculer nerede yazmis orneklerini yapistirinda bir inceleyelim...

Butun topicleri gezdim ben bulamadim.. Bunlari yazanlar kimse ogrenelim hocam...

.
    Hocam sen üstüne alınma, senln yatırımcılar taraflığunda samimi olduğuna inanıyoruz ve hiç seni kastetmedim. Ama çok az da olsa belki sizlerde bazı etkileri altında kalmış olabilirsin... sonuçta adamlar her alanda oyuna hakim görünüyor..

6. Amacınız nedir kafaları karıştırmak mı. Sizin yazdığınız her yazıyı okuduğumda günüm altüst oluyor desem yalan olmaz. Bugüne kadar satış yapmadım çok şükür ama ileride yapmayacağımın garantisi yok diye artık dayanamadım ve yazdım. Bunca zamandır okuduklarımdan anladığım siz hiç bir şey iyiye gitsin istemeyenlerdensiniz. Şirketin lehine ufacık bir şey olsa hemen piyasaya çıkıp olumsuz yazılar yazıyorsunuz. İşlerine gelince doğruluğu dürüstlüğü abartılı şekilde ortaya atanlardan mısınız. Komik oluyor gerçekten

Arıal bank köşeye sıkıştığı için kervan şirketine üste para vererek bu kredi işinden kurtulabilir.
    Benim küçuk yatırımcı arkadaşlarım şirketi çok iyi biliyor birtek alman bankası bilmiyor
    zavallı arial bank üste para ver kurtulicralarda ne işin var zaten karşılık ayırmışsın
    sende hiç akıl yokmu vazgeç alacağından uste parada anlaşamamışlardır

8.  Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Amacınız nedir kafaları karıştırmak mı. Sizin yazdığınız her yazıyı okuduğumda günüm altüst oluyor desem yalan olmaz. Bugüne kadar satış yapmadım çok şükür ama ileride yapmayacağımın garantisi yok diye artık dayanamadım ve yazdım. Bunca zamandır okuduklarımdan anladığım siz hiç bir şey iyiye gitsin istemeyenlerdensiniz. Şirketin lehine ufacık bir şey olsa hemen piyasaya çıkıp olumsuz yazılar yazıyorsunuz. İşlerine gelince doğruluğu dürüstlüğü abartılı şekilde ortaya atanlardan mısınız. Komik oluyor gerçekten
    Şirket yönetiminin bu dört yılda bugüne kadar şirkette yapması gerekenleri yapmaması, veya şirkette yapmaması gerekenleri yapmış olmalarını,, bugüne kadar olan şirket yönetiminin niyetini sorgulamanın,, spk suç duyurularını ve uyarılarınızda dikkate alarak ortaklık lehine yönetimin oluşması için devletin şirket yönetimine blr an önce müdahale etmesi gerektiği,, çağrıda davasında hukuğun adil ve tarafsız olması gerektiği, bu adil olmayan şirket birleşiminin tek adil sonucu adil fiyattan çağrı olması gerektiği,, düzenmazlıkkarla başka banka ve şirketleri dolandırnakla şirket bir yere varmaz, bu düzrnbazlıklara dayalı olarak biz yatırımcıları bu yönetşmke saf tutturmaya çalışmayın,, gibi olguları vurgulayanları hisseyi kötülemek olarak yorumlamanız ilginç

Bu olguları bu şekilde işlemenin “şirket karşıtlığı yapmak”, “diğer bankaları şirketleri savunmak” “hisseyi kötülemek” olarak yorumlamanız çık tilkice ve Sanırım bu gibi bir mantık dizginsiniz kurma ve böyle harikulade yorumlar üretmenln ne anlama geldiğini herkes görebiliyordur çok tilklce ama yüksek zeka ile örülü değil. dört yıl boyunca her zaman ki gibi!

Sayfa 459/938 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •