Sayfa 459/464 ÝlkÝlk ... 359409449457458459460461 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 3,665 - 3,672 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    EgeProfil temettü..20 Mayýs 2025 te 0.425 tl ..20 Kasým 0.425 tl..

Güzel bir hareket yaptý.. Yarýn devamýný bekleriz.. 50 tl lere oturda yatýrýmcýn rahatlasýn.. Bizim gibiler güncel toplamaya devam.. Syglr.

Putin ile Zelenski anlaþarak savaþa son berirse çok önemli iii pazar devreye girer. Öncelik ihtiyaç cam çerçeve olacaktýr. Sanayi þirketkerinde enflasyon muhasebesinin garip bir biçimde uygulanmasýnda bile zarar çýkartmýyor. Bu nedenle kýymetini biliyorum. Önemli Holdingler bile bu sistende zarar açýklýyor.

4. daha öncedende izliyorum tahtayý 26 27 lerde sonra baktým 23 24 tepki verir dedim 22 ile 20 lerde 2 gun once ýran israil savaþý patlak verdi 18 tl þimid bugun baktým bir ara toparlar gibi oldu ama 18.60 larda kapattý þuanki fiyat çok çok iyi diyeibilirim biraz bist toplasýn güven versin bak sen o zmaan çok hýzlý seri çikan bir hisse zaten lot yok denecek kadar bir hisse al at kenara diðerlerinle oyna gitsin bunu biriktir....
    Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR

5. þunuda ekleyeyim o kadar her þeye raðmen þirketin kar ý iyi bu yýl okadar saðlam firmalar zarar açýkladý ...oyuzden alýp ara ara ekleencek hissedir uzun
    Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR

6. ewet arkadaslar dunku yazdðým gibi 25 27 lerden beri takip ediyordum bügün bir hisse satýþý gerçekleþtirdim en alt seviyelerden kemire kemire þahsým adýma yüklü bir tutar lot aldým hasyýrlýsý olur insallah bu fiyatlar egeprofil bana göre çok uygun geldi hayýrlýsý olur inþallah her þeyi çok çok güzel zaten usanan usandu satan bela okuyarak sattý tahtacý bir sen yýlmadýn halen daha artýk bak sana bir þey söyleyim tahtacý ne kadar aþagýya inerse o kadar lot kaybedersin baþýn kalaabalýk olur sen en iyisi sür yukarý artýk bak en sonunda banada aldýrdýn lot kerate seni her daim aþaðýya indiginde lot alýrým ona göre bana ve arkadaþlarýmýza iyilik yaparsýn..sarmaþýklar büyümeden ya tahtaya sar yada buda artýk sen anladýn onu..kalýn saðlýcakla...

7. bügün namusuz kerata bana dediki su an çok ekþiyim aðzýn buruþur dedi yeme sakla beni dedi güneþ geliyor zaten dedi bana yine ilave ettirdi namussuz ..........

8. bugün yoklamalar alýndý herkez sýrasýný kaybetmedi insallah pazartesi habersiz yazýlý var.......

Sayfa 459/464 ÝlkÝlk ... 359409449457458459460461 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •