Bahsettiğiniz durumu piyasa fazlasıyla fiyatladı bana göre.2009 krizde 60 cent olan pay şuan 30 cent.Belirsizlik ortadan kalktığında terse döner umudu ile aylık yüzde 2 maliyet ile taşıyoruz.
Bahsettiğiniz durumu piyasa fazlasıyla fiyatladı bana göre.2009 krizde 60 cent olan pay şuan 30 cent.Belirsizlik ortadan kalktığında terse döner umudu ile aylık yüzde 2 maliyet ile taşıyoruz.
mazlum iyi direndi diger bankalarda bedelli korkusu sarmış...mazlumun bu derdi yok en azindankaranlikta 1.59u supurdu...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
O kadar dövdüler ki elde tutulacak tarafı kalmadı.teknik olarak 1.54 ciddi direnç .
Garanti alımları tek başına tahtayı ayakta tutmuş.Bu mal kimin aceb ?
her kademede 4-5 milyon alıcı var kimse kimseyi silah zoruyla tutmuyor beğenmiyorsan satar girdersinha birde yapı kredinin % 18 halka acık yanı % 82 kendilerinde bedellide en büyük parayı kendileri ödediler bırak birazda kendileri düşünsünler yapı kredi 9 aylıkta 3.5 milyar kar açıklamış 12 aylıkta 4.5- 5 arası kar açıklayacak buda hissenin defter degerini 5 tl ve üzerine atacaktır madem durum kötü bunlar milyarlarca lira karı nasıl acıklıyor birde bunu düşün
Bu bankanında bir sıkıntısı oldugu kesin...yukarılara çok isteksiz aşagılara da bugun hariç pek hevesli...%25 e yakın faizin oldugu bir ortamda fiyatların geri kaçması buyuk sıkıntıdır...svg
@karahanager
Yer İmleri