Sayfa 459/529 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sistematik bir biçimde aşağı doğru çekiliyor.

bariz ve net

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sistematik bir biçimde aşağı doğru çekiliyor.

bariz ve net
    bugün çarşamba, paraya geçenler falan, yarında aşağı cekecek lerini sanmıyorum da bunlara belli olmaz.

3. Hiç alım yapmak içimden gelmiyor hiç tepki vs yok nasıl bir bölünme yahu bu😃 borsanın +2 olduğu zaman bile tepkisiz bunun tavan serisine deng gelirmiyiz birgün

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    elin boşaldığında, uyumsuzluktan uyum çıkarmak isteyenlerin de bi analizini yapsan diyorum...
    bahsettiğin şey düz bir çizgi... sonsuza kadar gidiyor..

şaka bir yana sistemli bir şekilde aşağı çekilmesine ben de katılıyorum kullandığım indikartörler aşağı yukarı çapraz attığında bara şunu söyler.. gel de beni(belirttiğim seviyedeki direnci) geç.. turkuaz her defasında aşağı doğru yönelmiş ve devamlı üzeri kapanışlar yapamamış.. şimdi yeni bir seviye belirlemiş... 1.94....ne yapacağını izleyip göreceğiz.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Hiç alım yapmak içimden gelmiyor hiç tepki vs yok nasıl bir bölünme yahu bu[emoji2] borsanın +2 olduğu zaman bile tepkisiz bunun tavan serisine deng gelirmiyiz birgün
    Ben de yeni alım yapmıyorum. 3 sene sonra bakarız duruma.
    1,60’lara falan gelir mevcut hisse adedimin en az % 10’u kadar ekleme yaparım.
    Onun dışında uzaktan izlemeye devam.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bahsettiğin şey düz bir çizgi... sonsuza kadar gidiyor..

şaka bir yana sistemli bir şekilde aşağı çekilmesine ben de katılıyorum kullandığım indikartörler aşağı yukarı çapraz attığında bara şunu söyler.. gel de beni(belirttiğim seviyedeki direnci) geç.. turkuaz her defasında aşağı doğru yönelmiş ve devamlı üzeri kapanışlar yapamamış.. şimdi yeni bir seviye belirlemiş... 1.94....ne yapacağını izleyip göreceğiz.. iyi çalışmalar..

haa karışmış konu burda, ben sn hayek e bist 100 için söylemiştim.

CANTEyi sizin analizle beraber, 1,70 e kadar bu inebilir demiştim. istediği kadar insin. maliyet düşürüyorum. mesela bu gün 1,86 düşer demiştim. şaşırttı.

7. Bölünme öncesi patron bozuntusu 93 milyon lot satmıştı. Hemen akabinde de fonlara 500 küsür milyon lotla satışa devam etmişti halka açık olmayan kısımdan .Niye acaba, bölünüp yavrulayacak kağıdı tarihi dip seviyeden niye elden çıkardı ki?? Yatırımlarına ve şirketine güvenen bir patronun yapacağı iş değil bu. Paraya ihtiyacı var deseniz burası da muamma, kapalı kutu. Gelen para ile aldıkları ODAŞ 15 milyon lot veya TL karşılığı lot bildiğim kadarıyla.
    İnşallah mahkeme ile ilgili muhtemel bir olumsuzluğu öğrenip satışa geçmemiştir. Bu manipülasyonculardan her şey beklenir. Gemiyi en son kaptan terk eder lafı bunlar için geçerli değil.
    Başka düşüncesi, fikri, yorumu olan yazsın lütfen

Bedelsiz sermaye artırımı, fonlara ve Varlık yönetim şirketlerine 93 milyon (Bedelsiz sermaye artırımından sonra 694 milyon hisseye denk geliyor) adet hisse satışı (2,06 fiyattan), akabinde borsa dışından kurumsal yatırımcılara yaklaşık 560 milyon adet hisse satışı (2,00 fiyattan) hisse fiyatının kademeli olarak gerilemesi son dönemlerde konuştuğumuz konular.
    Çok yakın zamanda yaklaşık 1,25 milyar adet hisse sattı ODAS. Sermayenin yaklaşık % 18’i kadar. 2,5 milyar para yapar.
    ODAS ne yaptı yani? Malı bunlara çaktı mı? Bu fonlar, varlık yönetim şirketleri, kurumsal yatırımcılar zarar etmek için mi aldı? Mazoşist mi bunlar? Bu şirket ve fonlarda ekonomiden anlayan analiz bilen birileri yok mu da bu hisseye para bağladılar. Maliyetleri belli 2,00-2,06 arası maliyetleri. Bunların zararını hesaplayınca kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Azdan az, çoktan çok demişler. Zenginin zararı, züğürdün çenesini yorarmış.
    Bu gündem maddelerinde bir konu hiç konuşulmaz oldu.
    Sahi şu Venezuella petrol işi ne alemde? Hiç ses yok. Haber yok. Unutuldu gitti yahu.
    Kap açıklamasında , petrol işi ile ilgili etkileri 6 aylık bilançoda göreceğiz demişlerdi.
    Bilançoyu bekleyelim bakalım.

Sayfa 459/529 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •