Söylediklerinizle benim durumumun alakası yok.kredi/limit oranım %5 ti cumaya dek.cuma %40 oldu araç kredisinden sonra.başvurduğum tüm kredilere istediğim tutarda onay alıyorum.ticari mal alımlarımı vs karttan yapıyorum ve ekstremin çok üzerinde ödüyorum bu yüzden.fakat kredi kartı limit talebimi karşılamıyor garanti hiçbir şekilde.
-> MHRS'de randevu sırası gelen Serdar Ş.(66), ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı...zaytung'dan![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
-Aile hekimliği sisteminin daha aktif olarak kullanılabilmesi lazım.
-SGK tarafından sürekli olarak kullanılan ilaçlarda uzman hekim şartının yeniden düzenlenmesi (Pandemi döneminde oldu mesela)
-Sevk zinciri uygulamasının işler hale getirilmesi
Özellikle hastanelerde oluşan yoğunluğun önüne geçmekte çözüm olabilir.
Uzman hekim olmaması kısa vadede çözümü olacak bir durum değil gibi. Küçük yerlerde özelllikle
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Bi alerji ilacı var aile hekimi yazamaz git kulak burun boğacı yazsın
Bi kollestrol ilacı var 5 liğini aile hakimi yazıyor 10 luğunu kalpçi yazacak
Bi göz damlası var muhakkak göz doktoru yazacak
Böyle tonlarca ilaç var hayta raporlu bile olsan bazı ilaççları illa dal hocası yazacak
Aile hekimliğini nasıl aktifleştireceksin
bir halt olacağı yok.
Evet güzel öneriler. Aynen dediğiniz gibi raporlu bazı ilaçları ilaçları illaki uzman doktor yazsın isteniyor şu anda. Halbuki rapor var, sistemde görünüyor ve yıllardır da kullanıyoruz. Eskiden raporu alınca aile hekimi yazabiliyordu rapor süresi bitene kadar. Yine öyle olsa uzman hekimlere bu kadar randevu sıkıntısı çekilmez bence de...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri