2002 de 36 kişiden biri devlet memuru/işçisi idi
2025 de 16 kişiden biri
Bu işe alınan arkadaşlar da yarın en çok vergiyi biz ödüyoruz diyecekler.
İş adamlarından daha çok vergi alınsın diyecekler.
...maaşlarımız 3 asgari ücretten 5 asgari ücrete çıksın diyecekler
...ve destek bulacaklar.
Adamların ülkeyi düşündüğü yok,varsa yoksa hedefinde CHP-CHP kadar başınıza taş değilde dağ düşsün,acaba ne sanıyorki kendilerini,bunun sonu yok,ne kadar çabalasınızda yok olacaksınız...
VİOPTA yatay açılış,bakalım 10 sınırına dayanacakmı endex,bankalar üzerinden satış yapıyorlar...
Voleybolda ABD'yi yendik dolu dizgin yola devam,helal olsun Atatürkün kızlarına![]()
Merkez Bankası'ndan 2 günde 6,5 milyar dolarlık satış,bana inandırıcı pek gelmiyor...
https://www.hisse.net/haber/merkez-b...ik-satis-15871
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında olduğu 13 tutuklu sanık için tahliye kararı verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
VİOP yatay açılışta,dün yükselen borsa bakalım bugün ne halt edecek,15 eylül CHP kararı ve CHP'ye karşı RTE operasyonu vs ülkenin ekonomisini yıpratmaktadır,adamların ülkeyi düşündüğü yok,çalıp çırptıklarını koruma peşinde,rejimi değiştiemelerine imkan yok,guya gerçek Atatürkçü biziz söylemleride yapmacık,kirli emellerine ulaşmak için dini ve Atatürkçülüğü kullandıkları malum,halk aptal salakya nasıl tekrar kandırırız peşindeler...
Yer İmleri