Sayfa 46/967 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 361 - 368 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Hisse güçlü konumunu sürdürüyor, Yukarı trend devam.
    YTD

2. bedelli gelebilir ben bekliyorum şirket çok borçlu herşeyi ipotekte öz sermayeyi yemiş piyasada kıvranıyor para para diye gelipte kimse malzeme övmesin burda. 3 milyon ihale aldı diye hiçbi şirketin ederi 100 milyon yükselmez akıl var mantık var ytd

3.  Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    bedelli gelebilir ben bekliyorum şirket çok borçlu herşeyi ipotekte öz sermayeyi yemiş piyasada kıvranıyor para para diye gelipte kimse malzeme övmesin burda. 3 milyon ihale aldı diye hiçbi şirketin ederi 100 milyon yükselmez akıl var mantık var ytd
    sizde çok karamsarsınız , 19.04.2017 de şu mesajı yazmışsınız;
    "Arkadaşlar çok iyimsersiniz korkarım ben iyi havalardan. Şirket ipotekli herşeyi kredi özsermayesi yok şubelerinide bi anda büyütüyor bir mobilyacı ne kadar zengin olabilir senelerce zarar etmiş... ötv nin anlamı yok ben evdeki sehpayı 18 senedir görüyorum."
    iyiki de sizin yorumunuza bakıpta satmamışım. ama bugün realize ettim.
    YTD.

4. cem sipahi yanlış topik e yazdın galiba birader. parası olmayan şirket tmsf deki bellona istikbal e nasıl talip oluyor hatta bırak bunu çin Hollanda Almanya ile hergün masaya oturuluyor sen bence topik ı karıştırdın bu kağıt 3-5 ayda 3e 5e katliyacak yani bedelli değil çiftetelli anladın mı. yatırım tavsiyesi içermez

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    bedelli gelebilir ben bekliyorum şirket çok borçlu herşeyi ipotekte öz sermayeyi yemiş piyasada kıvranıyor para para diye gelipte kimse malzeme övmesin burda. 3 milyon ihale aldı diye hiçbi şirketin ederi 100 milyon yükselmez akıl var mantık var ytd
    Arkadaşım seni tutan yok yarın açılışta verir çıkarsın madem hisse bu kadar kötü.

6. Herkes rahat olsun elindeki hisseyi sağlam tutsun tüm faktörler hissenin lehinde ve tarafında.
    YTD.

26.04.2017
    23:12:19

Şirketimiz tarafından Tasarım Merkezi olarak faaliyet göstermek maksadıyla Bilimi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Tasarım Merkezi Belgesi başvurusunda bulunulmuştur.

8. Arkadaslar bir sorum var dogtas 2016/3 yani gecen sene kar veya zarari neydi? Saygilar...

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 46/967 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •