-
Yıl bazındaki artışları, bugün itibarıyla aktardım. Bu getiri oranları şu anda düşük bile sayılır.
Şundan bir iki ay öncesine baksanız, grup şirketlerinin yaklaşık bir yılda çok daha yüksek kâr getirdiğini görebilirsiniz.
Son 3 aylık bilânçolarda ise holding dahil grup şirketleri en az % 10 ilâ % 14 arasında kâr etti. (Dencm hariç, zararını artıran tek grup şirketi durumunda)
Yani sadece Denizli Cam ilerleme kaydedemedi. İnanın, bu konuda yorum bile yapmak istemiyorum. (YTD)
-
2016 sonundan bugüne endeksin geldiği yere baksak anlayacağız durumu.
En umulmadık kağıt bile endekse paralel artış yaptı.
Dencm hariç diğer grup şirketleri endeksi takip etti ve yatırımcısını mutlu etti, alıp beklemek yeterli oldu.
Buna göre kaba bir hesaplama yapınca Dencm'in bugün kaç lirada olması gerekirdi ve daha nereleri hedeflemesi beklenirdi, varın Siz hesaplayın diyorum.
İnsan, fabrikadaki emeğe gerçekten hayıflanıyor ve üzülüyor. Yatırımcı bu koşullarda gerçekten yoruldu.
Bu durumun fark edilmesi için daha ne kadar yazılıp çizilebilir.
Yatırımcının sesine kulak verilmesi temennisiyle. (YTD)
-
Bugün hareket var gün sonu süpriz yapacak gibi.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hangi kağıtlar nerelere geldi, % 300-400 artan bile var, bir hikayesi mi vardı bu artışların ya da bu kağıtların geri planda çok büyük yatırımları mı vardı, bilmediğimiz ne yaşanıyor? Her bilançosunda zarar eden şirketler kaç aydır tavan tavan gidiyor?
Kıyaslamak doğru değil ama Denizli Cam'a bakınca bu şirket hangi holding bünyesinde, hangi şirket hakim hissedarı, hangi ürünleri üretiyor, hangi varlıkları var? Peki neden buralarda, neden ilerleme kaydedemiyor?
Bu soruları meraktan ve üzüntüden soruyoruz; gerçekten olması gerektiği yer burası değil, bugün yarın yüzde bilmem kaç artması da değil ki mesele, bana göre bambaşka bir seviyede olmalıydı ve her yeni gün yeni bir hedefe koşmalıydı; sonuçta marka değeri ve isimler ortada. Durduk yerde uçurulan yükseltilen pekçok hisseye bakınca üzülmemek elde değil.
Herkes için hayırlısı olsun, ne diyelim, bunu deyip duruyoruz. Elimizden başka birşey gelmiyor. (YTD)
Son düzenleme : Carusooo; 28-08-2017 saat: 12:41.
-
-

Hareketlendi bakalım bayrama kaçla gireceğiz.
-
Ben bu hisseden ümidimi yitirdim hiç bir beklentim kalmadı ytd
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Varsa beklentisi olan yazarsa iyi olur...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri