Sabahtan beri saclarima aklar dustu bu ne invest 100 lot aliyor aninda 300 kurus artiyo 1 lot satiyor biri 500 kurus dusuyor anlasilan aksam tabanlari yagliyacaklar
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahtan beri saclarima aklar dustu bu ne invest 100 lot aliyor aninda 300 kurus artiyo 1 lot satiyor biri 500 kurus dusuyor anlasilan aksam tabanlari yagliyacaklar
endeks kötü bu da tadı tuzu oldu spek için
Brut gelmeden tavanlari yaglayacagini sanmiyorum bu sekilde kimin ne sattigi belli degil invest en cok alim yapan taraftaydi simdi aldigindan fazlasini satmis pasta paylasmaya calisiyorum ama beceremedim bir turlu
adı üstünde spek bu bir aracı kurumdan alır bir başka kurumdan satar ..çöz çözebilirsen
Tahta sig degil buraya kadar cikisin rahatligi islem yasagiyla gelmis acik ve krediliye kapaliymis haberle pompalamislar 6 ay once ayni senaryo oynanilmis sermaye artirim haberi yukselt. Bir aciga satis yasagi dun bitti bugun ilk gunu dun gelen haberlere bakilirsa bilanco ve sermaye artirimi hepsinin ayni gun gonderilmesi herkeste ucacak algisi yaratmak bence tahmin tabiki sesli dusundum bu islerden anlamam ytd
Günün yüksek değeri 27 yi günün en düşük değeri olan 21,5e bölersek 1,2558 oynaklık çıkıyor. Kar açıkladıktan sonra bu %25 oynatanlara yazıklar olsun.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogleden once yuklu para cikisi vardi ogleden sonra para girisi artmis ama tabana yakin gidiyoruz lahana tursusu bile olmaz
Yer İmleri