Sayfa 46/630 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 361 - 368 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Bu hafta 1.34 stoplu 1.50 hedefi var Bekleyip görelim set kurmuşlar 1.40 aşsa gerisi gelir

Hacim çok güzel bugün emkel günü olabilir 1.45 denemesi gelebilir

3. Ben de sandım ki 3 aylık karı düşük açıkladı ondan böyle düştü...Bu acaba yine neden düştü?

4. Şirketin adımları doğru yolda.iyi olacaaak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Mancınık Yazıyı Oku
    Şirketin adımları doğru yolda.iyi olacaaak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Ben hissemin % 70 civarını satmıştım zorunluluktan 1.23 civarlarında. O tarihden bu yana bilançosunda ciddi bir düzelme var. satışlar 72 milyona ulaşmış. ( 2016/12) ozvarlıklar 155 milyon ozkaynak 57 milyon. Şu andaki piyasa değeri , ciddi olarak çok geride kalmış. ( 33 milyon piyasa değeri ) . Dahada iyileşmeye devam ediyor. Bakalım mızrak ne zaman çuvalın dışına çıkacak..Artık sığmaz olmuş. 7-8 sene önce -22 milyon ken özkaynak bu fiyatların çok üstünde işlem görüyordu.

6. Kademelerdeki alış - satışlar.
    Emkel Kademeler.jpg
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

7. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Toplamak istedikleri mal artık bu fiyatlara kolay kolay gelmiyor, fiyatı yukarı yapmadan mal almalarının zorlaştığı düşüncesindeyim.
    Ankaralı ve elektrik sektöründen bir arkadaşım (kendisi Emkeli biliyor), faaliyet raporunu ricam üzerinden inceledi.
    Daha önce yaptıkları işlerde kar marjlarının düşük olduğunu, ama bu yeni yatırım ve Amerika standartlarına uygun üretilecek ürünlerde kar marjlarının daha iyi olduğunu söyledi. Eğer o pazarda yer alabilirlerse iyi karlar açıklayabileceğını söyledi.
    Hiç konusu ve(şirket değerlemede fazla bilgisi) olmamasına rağmen bu şirket sence ne kadar eder diye sorduğumda yaklaşık 20 m Euro eder dedi. Bakalım dediği fiyatları görebilecek miyiz?
    Yoksa gene hafta sonu hayali mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

Sayfa 46/630 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •