Sayfa 46/597 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 361 - 368 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by cardia Yazıyı Oku
    hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ya helal olsun sana... Bu beklentilere hissenin 5-6 arası olması lazım..
    Topicde bu bilgileri aylar öncesinden yazdım,bu bilgiler devlet sırrıda değildi,GK da bu bilgiler yüzlerine söylendiği halde ve bunları kendileri net olarak bildikleri halde burada beni karalayarak bu bilgileri yalan yalnış gibi gösterip tahtayı ve topiği manipüle edenlere değilde bana cevap yazman çok manidar.
    Son düzenleme : EKSİPNOS35; 13-09-2018 saat: 18:51.

2. Günler sonra çarçaf gibi deniz bulup 1,5 saat yüzmüşüm,üstünede bu haber,istediğinizi yazın keyfimi kimse bozamaz...

3. Aylardır defalarca yazdım,bu saatten sonra kurun yükselmesi bize orta ve uzun vadede fayda sağlar,1 milyon ton bağlantı lafta değil kontratlı ve 2019 için daha fazlasıda yapılacaktır diye,ben kötü niyetli olsam kağıt 2,80 en dipteyken bunları buraya yazmam,aslında bu topic benim için çoktan bitti ama aleni yapılan bu manipülasyon için bazı gerçek yatırımcılar sıkılıp satmasın diye yazdım,şimdilik benim misyonum bitti,patron gerekeni yaptı.
    Bu saatten sonra topiğe bir şey yazmakda istemiyorum,Oyak gurubunda,Adana çimento,Bolu çimento ve daha bir çok mevkide üst düzey görev yapmış,hatta bir dönem Çimento ihracatçılar birliği başkanlığı yapmış,dünya devlerine danışmanlık yapan,sektörde duayen sayılabilecek bir zat komşum ve dostum olur,topiğe yazmasamda bana ulaşan gerçek anlamda yatırımcı olduğuna inandığım kişilere sektörle ilgili her türlü bilgiyi seve seve veririm,şu anki hisse fiyatına fazla takılmayın,açıklamalar çok net,topicde yazılanlarıda defalarca analiz edin.

4. yapılan yatırımların geri dönüşü birkaç yıl sürebilir. bir çimento fabrikası yaklaşık 120 milyon euro civarı kuruluyor. gelecek ihracat gelirleri ile inşallah hiç bir zaman zarar yazmazlar. öz sermayesi artarsa kim baskı yaparsa yapsın hisseyi kimse tutamaz. şöyle bir çimento şirketlerinin pdvedd lerini inceledim şuan en kötü gibiyiz. bu konuda ısrar edilirse yönetim inşallah bunada müdahale eder. biz kylar çok mağduruz. sermayelerimiz eridi pula döndü. ytd

[QUOTE=EKSİPNOS35;2628334]https://www.kap.org.tr/Bildirim/707861
    Bazılarına kapak olmuştur sanırım.[/QUOT

Biz ne açıklamalar gördük.YD den sonra senin tepene bütün kapakları kapattık ancak aralarında kafanı çıkartıp cırtlak sesinle bağırmaya devam ediyorsun.Yeter artık şu yönetimin ayakları altına paspas olduğun.Biraz kendin ol diyeceğim ama,galibasen busun.
    Son düzenleme : Badi; 13-09-2018 saat: 20:33.

6. Batı çim beklentiside geldi,,,,,o da 1100 civarı ciro yine 30-35 favök,,,,o da çok iyi

7.  Alıntı Originally Posted by tam35 Yazıyı Oku
    Batı çim beklentiside geldi,,,,,o da 1100 civarı ciro yine 30-35 favök,,,,o da çok iyi
    Doları kısmi hedge etmek kısmi felç etmeye dönmesin yeter 1yılda max4.5 a razı olun

8. Bırakın bu işleri bu hisseler zaten ucuzdu bu dolarla hepten ucuzladı,,,,bu beklentiler gerçekleşirse her iki hissede hem bu yılın hemde önümüzdeki yılların eniyi hisseleri olurlar,,,biz bekleye bekleye murada erecegiz gibi,,,

Sayfa 46/597 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •