Sayfa 46/341 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. saçma hareketler... gene bi hinlik pesinde dikkat edin derim. hacim var ama çıkmıyor. bu bi boşaltma operasyonu gibi

2.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    saçma hareketler... gene bi hinlik pesinde dikkat edin derim. hacim var ama çıkmıyor. bu bi boşaltma operasyonu gibi
    Nasıl dikkat edeceğiz...satalım mı yani zararına. Kesin düşecek dersen satayım.

3. ben satamıyorum maliyetim yakın olsa satıp alttan almaya cesaret ederdim. 5.08 gördüğü gün de ben kağıttaydım, o zaman da satmamıştım. bu sizin vereceğiniz bir karar. bu kağıtta 2-3 yıldır gerçek, sağlam bir yükseliş görmedim abartısız %100 ü spekülatifti.

4. uv grafiğine bir bakın zaten ne kadar düzenbaz olduklarını görürsünüz

5.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    uv grafiğine bir bakın zaten ne kadar düzenbaz olduklarını görürsünüz
    Ben en az 5 yıldır bu hisseyi takip ederim ve ne düzenbaz olduklarının farkındayım ancak kolumuzu kaptırmışız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    ......
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7. Bunların alayı süzme olmuş. bist bitmiş. adeta bile bile tecavüz için geliyoruz. En güzeli çıkıp bir daha girmemek. şu günlük harekete baksanıza önceki günler farklımıydı..? Daha ne yapsın adamlar ya.. kaybetmeniz kaçınılmaz diyor bağıra bağıra!!
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. çorbamı alırım çıkarım diyor her seferinde. karışan görüşen yok nasıl olsa meydan boş.

Sayfa 46/341 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •