Sayfa 46/415 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Hadi bakalım gençler
    Yeni hafta yeni heyecan
    Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
    Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
    Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by ekonomist55 Yazıyı Oku
    Ben bu adamlara attığım maillerden geri cevap alamadım. Size geri dönüş yapmışlar o da güzel.

ALKA NIN AYRINTILI GELİR TABLOSUNDA GÖSTERİLEN VE YATIRIMCILARDA TEREDDÜT UYANDIRAN

"KARŞILIK GİDERİ HANESİNDEKİ 19.764.381,25 TL NİN NEDEN YAZILDIĞI İLE İLGİLİ OLARAK " ALKA YATIRIMCI İLİŞKİLERİNDE YETKİLİ OLAN MURAT BALPINAR'A ATTIĞIM MAİL'İN YANITI AŞAĞIDADIR "

Finansal tablo dipnotlarımızda ve Özel durum açıklamalarında 2015 yılından beri süre gelen İnterpap firmasından olan alacağımız Döviz olduğu için 2018 yılı içindeki kur farkıdır. Muhasebe tekniği olarak karşılık giderlerine yazılmakta aynı tutar kambiyo karlarında bulunmaktadır. Dolayısı ile gelir tablosuna etkisi yoktur.

İyi günler dilerim.

Murat Balpınar

Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi

Sn.Ekonomist 55

Bugün saat 10.30 sıralarında Alkanın internet sitesindeki yatırımcı ilişkileri bölümünde bulunan mesaj gönderme kutusunu kullanarak müracaat ettim..
    Bir saat içerisinde yanıt geldi..

3. şimdi ne olacak interpap ta alacağımızdan doların zararını yazdık diyorlar
    19 milyon kimin hanesine yazılacak?

geçen yaz 3 civarı görmüştüm alka artık kağıt kullanılmayacak herşey elektronikleşecek tablet e mail filan
    ama hiçte öyle değilmiş ,kağıt
    naylonu azaltmak için kese kağıtına dönüş var kağıttan çanta geçen mağzanın birinde gördüm normal a4 kağıtından
    yapılmış her şey alkanın lehine gözüküyor

4. Garanti hissenin anasını ağlatıyor

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    şimdi ne olacak interpap ta alacağımızdan doların zararını yazdık diyorlar
    19 milyon kimin hanesine yazılacak?

geçen yaz 3 civarı görmüştüm alka artık kağıt kullanılmayacak herşey elektronikleşecek tablet e mail filan
    ama hiçte öyle değilmiş ,kağıt
    naylonu azaltmak için kese kağıtına dönüş var kağıttan çanta geçen mağzanın birinde gördüm normal a4 kağıtından
    yapılmış her şey alkanın lehine gözüküyor

Sayın UKC ;

Alkanın Yatırımcı ilişkileri yöneticisi Murat Balpınar'ın gönderdiği mail'i dikkatlice okunduğunda ,

interpap dan alacağımız olan dolarla ilgili olarak kur farkından dolayı 19 MİLYON TL ZARAR YAZDIK DEMİYOR...

Bunun bir muhasebe tekniği olduğunu aktif ve pasif tarafa aynı miktarlar eklendiğinden GELİR TABLOSUNDA BUNUN BİR ETKİSİ YOKTUR DİYOR.....

Bilginize sunulur...

6. Peki bu karşılık hem kambiyo geliri gözüktü hemde gider gözüktü ise bu şirket in son çeyrek kar i nerede arkadaş bu çektiği 21 milyon kısa vadeli kredi nin karşılığında şirket e hammade alinmis ise bu hammade var iken bu 21 milyon gider gösterilebilir mi bu 21 milyon kredi parası hirsizlarca calindida ondan mi sadece gider gözüküyo bunun karşılığında alınan artı ürün nerede bu beyannamede

7. tşk ozaman son çeyrek boşa kürek çekilmiş gibi
    umarım bir kaç artıyı bilançoda görürüz.

8. Bu şirket biz 65 milyon kar ettik 21 milyon kredi çektik o yüzden vergi bedelimiz 44 milyon üzerinden hesaplanır diyerek bu beyannameyi vermiş ise bu 21 milyon ilk 65 milyon luk kar in neresinde stok ta ise 12 aylık bilanco içerisinde alınan stok gelir hanesinde olması gerekmez mi yoksa bir sonra ki bilanco da mi bu kredi artı yazacak

Sayfa 46/415 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •