Sayfa 46/969 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

[QUOTE=bilenbiri35;358382]Toksöz ile ilgili bir analiz yapalım ;
    İsgsy 110 mio cirosu olan Toksöz ün %58,5 ini 24 mio TL ( 1,8 TL/$ ) Kasım 2012 de aldı.
    Mayıs 2017 de cirosu 170 mio olan Toksöz ün %33 ünü 27,5 mio TL ( 3,55
    Hesabım yaklaşık değerler olup dolar bazında cirosu artan bir şirketi hisse oranları yaklaşık aynı fiyat üzerinde alım gerçekleşmiştir. Bu durumda İsgsy payını ucuz bir şekilde arttırmış
    -- ------------
    Haklisiniz, ilave alınan paylar %23 değil, %33, hata yapmışım. Ilk alıma göre dolar bazında daha az bedel ödenmiş. 16 mio dolar karşılığı 58 ( sonradan 55 olarak duzeltildi) pay iken , bu kez yaklaşık 8 mio dolar karşılığı 33 pay alındı. Diğer devir koşullarını bilmemekle birlikte kısmen daha düşük maliyetli bir edinim. Ciro hesaplarının da tutmadığı meydanda.

Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Hangi verilere göre olgunlaşmış. Açarsanız sevinirim. Bizde bilgilenmiş oluruz.

GT-I9505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şirketler elde tutma süreleri bakımından olgunlaşmış. Hepsi için " satılmaya hazır " deniyor. Küçük bir ayrıntı var, satışı belirleyecek olan taleptir. Yabancı bugüne kadar büyüme hikayesine bakıyordu, şimdi öyle zannediyorum ki ülkedeki duruma daha dikkatli bakıyor, karlılık gormezse yatırımcı çekmek zor. Bu ışler biraz da şans istiyor. Benim bu yıl için çok fazla ümidim yok.

3. Numnum'a nasil bi deger katildi merak ediyorum.satin alindiginda 10 subesi vardi,simdi 9....en az 20 subesi olmasi gerekliydi.bi de cok buyumus gibi bedelli yapildi.
    sportive de ayni.ortopro zaten para vakumluyor.

4. neresinden bakarsam bakayım tüm yollar 1.80 den geçiyor, üzerine atamadıkça 1.50 den alım fırsatı verecektir.

5. Şirket halihazırda nakit varlıkları kadar piyasa değerinde
    Diğer herşey yanında bedava edinme fiyatları üzerinden bile hesap edilse kaça katlar şimdiki fiyatını
    Sadece sportive bile bu seneki cirosu 200 trilyon olarak düşünsek acaba ne kadar eder iyi durumda bir sportive 50 milyon USD den aşağı satılmaz ve neredeyse tamamı girişimin
    Alım için bu fiyatlar ucuz ötesi

6.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Şirket halihazırda nakit varlıkları kadar piyasa değerinde
    Diğer herşey yanında bedava edinme fiyatları üzerinden bile hesap edilse kaça katlar şimdiki fiyatını
    Sadece sportive bile bu seneki cirosu 200 trilyon olarak düşünsek acaba ne kadar eder iyi durumda bir sportive 50 milyon USD den aşağı satılmaz ve neredeyse tamamı girişimin
    Alım için bu fiyatlar ucuz ötesi
    4 senedir aynısını söylüyoruz hocam. 4 senedir elde var sıfır. Umarım artık vakti gelmiştir diyorum ama bu beceriksizlerden her şey beklenir.

7. Elbet bigün satarlar merak etmeyin bu işler hep kafakol... Bi yolunu bulurlar banka yağlı bi müşteriyi buraya gönderir al gülüm ver gülüm...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 46/969 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •