Originally Posted by drselcuk 640 k tl..44k dolar şeker bank 46,5k dolara 3,25 teklif etti, parayı alıp çıkım. vizyonsuz mt lerler uğraşamam.
Originally Posted by blade şeker bank 46,5k dolara 3,25 teklif etti, parayı alıp çıkım. vizyonsuz mt lerler uğraşamam. Benim 75K dolara 3,75 vermişlerdi Pazartesi, ben bağladım.
Originally Posted by blade şeker bank 46,5k dolara 3,25 teklif etti, parayı alıp çıkım. vizyonsuz mt lerler uğraşamam. sıcak benjo verdilermi yoksa tl mi dayadılar yoldaş ;)
Originally Posted by memorex bist repo farklıymış tpp değil.matrix ten görebilirsiniz dediler ama o da bizde yok haliyle. O/N alış 25.50 satış 22.50 görünüyor bendeki basit programda ..........
Originally Posted by heval O/N alış 25.50 satış 22.50 görünüyor bendeki basit programda .......... Android uygulama mı? Herkese açık program mı? İşlem min., max., hacim, ağ. ort. gibi bilgiler yeralıyor mu?
Originally Posted by heval O/N alış 25.50 satış 22.50 görünüyor bendeki basit programda .......... sonunda buldum min.25.25 max.25.50 imiş ,nasıl oluyorda 25.50 ile bağlıyorlar diye merak ediyordum.
Originally Posted by memorex sonunda buldum min.25.25 max.25.50 imiş ,nasıl oluyorda 25.50 ile bağlıyorlar diye merak ediyordum. Nereden bakıyorsunuz bu verilere. Bende derinlikli matriks var SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by balıkadam Nereden bakıyorsunuz bu verilere. Bende derinlikli matriks var SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. matrix te repo-ters repo kutucuğu var, oradan oranları görebilirsiniz.
Forum Rules
Yer İmleri