Sayfa 46/495 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 361 - 368 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Şirket hissenin sığ olmasından şikayetli değil mi.. %5 toplamakta zorlanıyor olmalı ki şikayetli... Toplamak için Masa ya yeni kartlar sürecektir. Rahat olup izleme tarafında olacağım. Ytd... Ytd

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Başka şekilde yapamazlardı. Çünkü %95 toplanmış sığ bir hissede daha da basıp toplama yapamayınca (yani basarken verdikleri ne zaman topladıklarından fazla olmaya başladı)... Kottan çıkma sürecini başlatmak zorunda kaldılar. Dikkat ederseniz olumlu giden hiçbir olay yok. Fiyat malum 10 yılın dibi, pardonlu bilanço, son iki dir arka arka ya eksi bilanço lar, Kottan çıkmak isteme gibi durumlar

Sunu soyleyim kesinlikle bu adamlar buyuk baslardan yardim istemis.normal sartlarda spk bunu kabul etmezdi.piyasada bunu fiyatlamisti.cogu kisinin beklemedigi karardi.sahsen ben kararin cikicagini biliyordum.spk asla ky korumuyor cunku.kurum birilerine hizmet ediyor.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Karaduman arkadaşımızın Niki hala engellimi yoksa hisseleri satıp çıktımı.
    Yabancı faktörünü gozardi ettik yabancı yatırımcılara sürekli kiyak yapıyor SPK
    Yatırımcıyı dusunurmü
    İzocam holding onayı aldı çok rahat
    Yüzde 98 peşine neden düşsunki
    3 yıl hangi hissedar hissesini vermeden ortak kalacak.
    Borsa dışında çok rahat bulur 98 i
    Keşke bulmasa borsa dışında herkes korkar bıkar verir
    Ben şahsen şu an bistteyken 98 i bulmasını isterim tabiki bizim için iyi olur
    Ama bulamazsa borsa dışına çıkarsa borsa disiinda gaaranti ,98 i bulur
    O zamanda bir halta yaramaz.
    Adam bizi ortaklıktan atar
    Fiyat olarakta değerleme raporu ve son 1 yılda yaptığı zorunlu pay alım teklifi hangisi yüksekse fiyatı çıkıyor sanırım
    Buda değerleme raporu ne cikarki 20.10 dan fazlamı çıkar
    İki ucu boklu degnek
    Küçük yatırımcıyı kistirdilaar
    Aliscaz bu duruma kendi düşen ağlamaz
    25 TL den vermedik hakkettik .
    Patron süreci yonetse belki insaflı çıkar pay alımı yapıp borsada 98 bulur diyecem de
    Kim bilir kimler yönetiyor süreci mağduriyet falan dinlemez bunlar
    Sonuna kadar devam
    Borsa dışında ortaklıktan cikarilabikmesi çok kötü oldu bunu hiç hesap edemedik
    Adam bistte deilde borsa dışında bizi ortaklıktan atacak ve mağdur olan gene biz olacaz
    Bende bu şirkete ortak olmak isterdim uzun yıllar borsa dışında
    Ama borsa disindada bizi ortaklıktan atabiliyormus .

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ayni gorusteyiz arkadasim.bende %98 bulmasindan yanayim.umarimda bulur.lakin cuma gunu 21.18 den ciddi alimlar oldu.cagriya cevap vermek yerine acik piyasadan satanlarin mallarini itina ile aldilar.niye aldilar bence en kotunun oldugunu gorduler.

4.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Ayni gorusteyiz arkadasim.bende %98 bulmasindan yanayim.umarimda bulur.lakin cuma gunu 21.18 den ciddi alimlar oldu.cagriya cevap vermek yerine acik piyasadan satanlarin mallarini itina ile aldilar.niye aldilar bence en kotunun oldugunu gorduler.

Yanliz 98 bulamazsa cok canlar yanacak.sahsen beni sarsmaz.gururla onla ortakliga devam ederim.bu adamlar kot disindada bizim hisselrimizi nasil aliriz diyede hesaplar bile yapmistir.

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Duzeltiyorum 20.18

6. ne lanet hisseymiş yaww,,

bi ğünde iyi bir şey okumadım yatırımcı lehine şurda,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Yanliz 98 bulamazsa cok canlar yanacak.sahsen beni sarsmaz.gururla onla ortakliga devam ederim.bu adamlar kot disindada bizim hisselrimizi nasil aliriz diyede hesaplar bile yapmistir.

Kot dışında %98 ulaşma riskini sizce almak ister mi. 3 yıl da ya ulaşamazsa.. Şu da olabilir yancı gruba toplatmış olabilir.. Fakat toplatmış olsa bu kadar kasmaz Dı... 20 iş günün sonunda ele ne kadar geçirirler hesabı yapıp ona göre karar vereceklerdir..satacak olan bu 20 iş günün sonunda karar verecektir. Onlar da bunu biliyor satmayan ihtiyaç olmayıp 3 yıl bekleyecek olmaya karar veren insandır. Ytd ytd>

8. 20,18 den ben de aldım. Hepsi onların alımı değil. Zaten hemen yukarı attılar Düştükçe almaya devam edeceğim. Siz 20,18 de kaç lot işlem olduğunu söyleyebilir misiniz ?

Sayfa 46/495 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •