Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    ASIL SORU?En geç neticesi 6 saatte beli olan teste göre! Trump ne durum da? Ses seda yok. İmam o..... cemaat durumu.İşte bütün mesele burada, yoksa kimse Yalova kaymakamınla ilgilenmiyor . Konjektür bu yöndedir.

2. Doğu Perinçek'in gizli tutulan Çin ziyareti dönüşü yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı iddia ediliyor!

Sputnik
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: Şu ana kadar herhangi bir can kaybımız olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bu süreçte solunum sıkıntısı olan hastalarımız var
    Anlaşılan oki Ölüm haberlerini almaya başlıyacağız.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Yeni genelge ile faaliyetleri durdurulan yerler :
    Tiyatro , sinema , gösteri merkezi , konser , düğün salonu , müzikli lokanta ve kafeler , gazino , birahane , taverna , kıraathane , kahvehane , kafeterya , kır bahçesi , nargile salonu , internet kafe , her türlü oyun salonları , kapalı çocuk alanları , çay bahçesi , dernek lokalleri , lunapark , yüzme havuzu , hamam , sauna , kaplıca , masaj salonu , spa ve spor merkezleri

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

VIOP akşam seansı -0.89%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
    Bakin insanlar ogrenci yurtlarindan nasil kaciyorlar ve polis caresiz nasil seyrediyor

https://twitter.com/i/status/1239585667497287681

8. alıntı

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 46/1001 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •