Aynen bende bunaldim. Subliminal mesaj vermek istiyor arkadaş sanirim. Satın düşsün de bedavadan alayım hisseleri.
Ne ızdırabı kardeşim, maliyetim 9,17 hedefim 28-32 arası, ne bilirsin ki. Ne bilirsin ki geçmişimiz hakkında saçma sapan konuşup durursun,sanane ? Senin yaptıklarından da bize ne ? Yeter bıktık artık diyoruz hâlâ yazıyor,senin ızdırabını ........ duymak zorunda değiliz. Engelledim gitti,harbiden meczup adam.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Catacaginiz kişi ben değilim sanada aynısını diyorum kimse yazma diyemez görmek istemiyorsan adamlar ne güzel engelle butonu koymuş yapman gereken sadece engellemek sadece bir tuş olay basit.ayrica satın düşsün muhabbeti çok yanlış yıllardır bu yaftayla kendinizi avutur durursun borsanın düşeceği kabak ortadaydı.7 yaşındaki çocuk bile ABD secimleri öncesi borsanın düşeceğini bilir tedbir alir
Arayip kufur etsem yukselicek mi buna inanan var mi [emoji23]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardesim kelepir kagidiniz var elinizde , gidip cok yukarlara cikip oradan da kitlenmedi kimse usul usul ucacagi gunleri bekliyor, sinir strese gerek yok , Sabir hatta Ekran kapatan en az yuzde 50 koyar zaten cebine , Sirket Sizin yerinize dolara koymus , Dolar uzerinden degerlemis oteli , artio iste dolar kagit guvenli liman su anda zaten , Ee Tabi bezdirecekler senin Benim kagidimi almaya kolay mi oyle 3-5 e katlamak bi yerde , senelerdir gitmemis, zamani gelecek temele inanin
Yer İmleri