-
bugün grafiğe göre acemisi, ustası, alayına yedirdiler. ne yalan söyleyim 1580.66 destek kırılana kadar bende yuttum. hemde gargara bile yapmadan
ama duyguları ile hareket ederek ısrarla satış kovalayanlar olmuştur. o cenah"ada bir ara kepçeyle yedirirler buna hiç şüphem yok. çünkü bugün gerçekten bilinçli olarak avladılar. hemde göstererek. heleki ekranlarda şuraya kadar giderse, buraya kadar gelirse, diye anlatanların hepsini tepe taklak ettiler. onun için hiç böyle düzenbazlıkların olduğu bir piyasada kimsenin işine karışmadan herkes işini tırnağı ile halletsin diye düşünerek, bir anda böyle bir karar verdim. çünkü nasılki üç yanlış bir doğruyu götürür diye bir kural varsa, bu piyasadada bir yanlış ne kadar doğru varsa hepsini götüreceğini tahmin ettiğim için hiç gereği yok işimize bakalım dedim
-
xu030___ yorumsuz. dirençler 1581.26... 1584.78
-
xu030__ grafiğe göre 1584.78 direnç geçilirse al olacak. ama direktmi alırlar yoksa silkeledikten sonramı? onun kararınıda izleyen verecek. şu an 1584.39 a takılıp geçemedi. bol şanslar
-
adamlar bul karo"yu al parayı oynatan üç kağıtcılar gibi. öngörüde bulunarak senaryo yazarak olmuyor bu iş.. görerek oynamak lazım. yoksa bunların ip"i ile kuyuya inilmez. bol şanslar
-
xu030__ sabah düşüncemi tahmini olarak paylaşmış olsam, geçilemeyen direnci görmeme rağmen al diye yazardım ve yanılmış olurdum. onun için hem kendim al, sat, yapmayı savunup hemde öngörüde bulunmanın mantıksız olduğuna inandığım için, sen aklın erdiğince sadece destek ve direnç yaz gerisine karışma diye kendime telkinde bulunmuştum iyide yapmışım..
-
Yabancılar geçtiğimiz hafta hisse senetlerinde net 207 mln $ net alım yaptılar.
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri