-
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...yoruz-40804818
MURAT GÜLER E AÇIK MEKTUP
Günlerden birgün yıllık iznimde baba yanına gittim. Ve bu yukarıda yazdığım olayı bizzat canlı olarak yaşadım tamamen şans eseri oradaydım. Vakit namazı kılmak için girdim camiye Cenaze olunca da cenaze namazını kılayım öyle gideyim dedim. Bilenler bilir Karabük ün en büyük camisidir Ulu Cami. Ararsan olayın videolarınıda bulabilirsin YouTube da vs.
Yani olmaz ya mutbullah yolbulana şu cenazesini seyrettirseler acaba ne derdi. Şehrin en zengin insanısın ve cenazen böyle kalkıyor değer mi? Dönsen geriye bunları yaparmısın. O kadar cenazeye katıldım ulan olay çıkmasın diye görevli gönderildigim cenazelerde var hiç helallik verilmedigine şahit olmadım.
Şimdi burda ahdımdır eğer ki eğer ölümünü duyarsam elim ayağım tutarsa gidip cenazende helallik vermeyeceğim. Yok gidemezsem gazete yoluyla hakkımı helal etmediğimi ilan edeceğim. Sen de değil kabahat Devleti yönetenlere de iki çift lafım var. Şu imtiyazları kaldırın belki 3 yüzlünün benim kadar hissesi yok ama o yönetiyor. Hemde art niyetli olarak. Temettü falan hak getire benim tahminim seçim gelmeden bir kere daha bedelli yapacaksın.
Bu SPK da izin verecek senin gibi 3 yüzlüye. Şimdi de sana söylüyorum 3 yüzlü ÖLÜM VAR ÖLÜM. Cenazende bile rahat edemeyeceksin. Ha ben inanmıyorum sorun değil benim için diyorsan. Robert BOSCH acaba neye inanıyordu. Yeter artık kendine gel itibarlı ol herkes arkandan, önünden yüzüne olumlu şeyler söylesin. Bunlar kötü şeyler değil. Ahlaklı olmak iyi birşeydir. Üç kağıtcilik, dolandırıcılık, hırsızlık bunlar kötü şeylerdir. Belki şirketine yatırım yapan yetim vardır dul vardır.
Ben artık devlet kurumlardan fayda bulamayacağıma inandığım için belki bu mektubu okursunda bir insafa gelirsin diye yazdım.
Şimdilik Bir Dost
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yıldız pazara girmişiz
)
Bir dost
-
Bu kadar bedduaya çok yaşamaz bu herif. 😅
-

Originally Posted by
sertol
Yıldız pazara girmişiz

)
Bir dost
Hayırlı olsun inşallah. Aklıma gelmişken benim buradaki hisseleri geçen sene satsaydım 100 bin dolar dan fazla alıyordum. Şimdinin hesabını yapmıyorum. Hakikaten iyi kaybetmişim yerli ve milli ekonomiye
-
Ve tekrar aynı doları almak icin en az 8 kat değerlenmesi gerekiyor. Tabi zaman kaybı artı enflasyonist eğilimlerle beraber sayın külyutar ın dediği 240 a fitim.
-
rtalb-usd.jpg
USD Bazında, Nisan 2020 fiyatına kadar gerilemiş durumdayız.
Grafik: https://tr.tradingview.com/chart/RTALB/GOJ3UpQJ/
-
Bir süredir forumu takip ediyorum.
Forum resmen ağlama duvarına dönmüş..
Herkes şikayetçi..
Kimi dava açacağını söylüyor, kimi bedduaları sıralarken, kimi de küfürler savuruyor..
Şirket hakkında Sayın Külyutar dışında olumlu yazı yazan yok neredeyse..
Kimse şirketin çok değerli iştiraklerinden söz etmiyor.
Yapacağı, yaptığı yatırımlardan söz etmiyor.
Hikayesinden, harika finansal tablolarından, sektöründeki pozisyonundan ve potansiyelinden söz etmiyor kimse..
Teknik analizini de yapan yok..
Son olarak Şirket Yıldız Pazara geçti.
Bakıyorum bir iki kişi dışında bundan da söz eden yok
Benim gördüğüm, hem glryh forumunda hem de bu forumda şirketlerin ve özellikle Murat Güler in sürekli kötülendiği..
Ancak şu da unutulmamalı..
Bu şirketleri bu noktaya getiren Murat Güler'dir.
Benim Güler Holding ağırlıklı olmak üzere her iki şirkette de yatırımım var.
Orta/uzun vadede her iki şirket hissesinin de güzel yerlere geleceğine inanıyorum.
Özellikle A1 Kapitali çok değerli buluyorum.
A1 kapital Halka arzı son derece olumlu bir gelişmedir bana göre..
A1 girişim sermayesi yeni ve heyecan verici bir hikaye..
A1 yaşam bilimleri de bence potansiyeli büyük bir şirket..
A1 kapitalden sonra bunların da halka arz edileceğini tahmin ediyorum.
Şirketin burada ve diğer sosyal medya araçlarında bu kadar karalanması, sürekli olumsuz ve karamsar yorumlar yapılması bana doğru yerde olduğumu hissettiriyor.
Syg.
-

Originally Posted by
sertol
Yıldız pazara girmişiz

)
Bir dost
Enteresan isler oluyor. BIST tebliğine göre girmemesi gerekirdi. Kriterlere gore Hem piyasa değerini hemde yerli fon miktarını karşılamıyor.
.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri