Sayfa 46/180 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bir yerden gelmiş işte 1 kerelik..piyasamızda finansal okuryazarlık zayıf olduğu için atlayan çok oluyor bu da kartopu etkisi yaratıyor..
    üstad ondan ziyade bu durum bence şirket sahıpleri ile ilgılı bır durum..şirket sahıplerıde borsadan para kazanmak ısterse durum farklı oluyor..

yoksa bahse konu şirketın normal rasyolarla burada olması yada şirketın temelıne bakarak bu fıyatlara geleceğini düşünerek kımsenın bu hısseyı alıp bekleyebıleceğını sanmıyorum..

adamlar 6/7 tl den arz etti geldiği fıyatlara bak fıyatlaması hep 60 fk larda...yanı konu bence şirkette bıtıyor..hekts gıbı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Hikaye çok önemli bence.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    üstad ondan ziyade bu durum bence şirket sahıpleri ile ilgılı bır durum..şirket sahıplerıde borsadan para kazanmak ısterse durum farklı oluyor..

yoksa bahse konu şirketın normal rasyolarla burada olması yada şirketın temelıne bakarak bu fıyatlara geleceğini düşünerek kımsenın bu hısseyı alıp bekleyebıleceğını sanmıyorum..

adamlar 6/7 tl den arz etti geldiği fıyatlara bak fıyatlaması hep 60 fk larda...yanı konu bence şirkette bıtıyor..hekts gıbı..
    Çok doğru piyasa bu şekilde işliyor maalesef..ancak yatırım yapmanın kriterleri nedir..?
    Etrafımdaki temelci dostlarla bu konuyu hep tartışırız ama yine de almayı hiç düşünmeyiz..sağlık olsun kazanan arkadaşlar varsa bereketini görsün..

4. Dolaşımdakı pay 100 mılyon hacım 33 milyon !! Mal gelmıyor ama ısrarla kaldırmıyorlar !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. güzelım tahtayı bu çapsızlara ezdırıyorlar...istıyorlarkı kendılerınden başkası ekmek yemesın..

6. Bence cuma en geç haftaya hareket başlayacak.olumlu mu olumsuz mu piyasa gösterecektir ama burada duruyorsak tarafımız bellidir...

7. 3200 altında pıyasayı bozarlar...

8. Temel odaklı yatırımcı yeni girdiği her hissede sınanır,sabır acıdır ama her zaman hakkından geldik..yine geleceğiz..

Sayfa 46/180 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •